Dennerle Plantenvoeding

Elke plant heeft om te kunnen groeien en gedijen een groot aantal verschillende voedingsstoffen nodig. Als er ook maar één element ontbreekt, beginnen de planten al weg te kwijnen. Zichtbare gevolgen: zwakke groei en bleke, gele bladeren. Het natuurlijke weerstandsvermogen raakt verzwakt – er beginnen algen op de bladeren te groeien. In het aquarium heerst een zeer specifieke voedselsituatie: sommige voedingsstoffen die met het visvoer worden toegevoegd, zijn in overvloed aanwezig (fosfaat, nitraat). Andere voedingsstoffen worden snel verbruikt of ontbreken volledig. Leidingwater bevat bijvoorbeeld geen ijzer, één van de belangrijkste sporenelementen. Het geheim van een goede aquariumbemesting is het gericht in evenwicht brengen van deze tekorten aan voedingsstoffen.
Dennerle heeft een breed scala aan produkten om het beste uit uw aquariumplanten te halen.


Dennerle Plant Elixir Basic

€8,95

Dennerle Plant Elixir Basic is een complete plantenvoeding voor alle beplante aquaria. Plant Elixit bevat de complete universele voedingsstoffenvoorziening voor optimale plantengroei en kleurenpracht. Verkrijgbaar in 250 en 500 milliliter.

Dennerle Plant Care Pro

€23,95

Dennerle Plant Care Pro is een complete plantenvoeding voor alle zwaar beplante aquaria met goede tot zeer goede groeiomstandigheden (veel licht en CO2-toevoeging). Zorgt voor optimale plantengroei en kleurenpracht. Verkrijgbaar in 250 en 500 milliliter.

Dennerle Plant Care Pro Daily

€9,95

Dennerle Plant Care Pro Daily is een complete plantenvoeding, geschikt voor dagelijkse toevoeging. Dagelijks doseren bootst het natuurlijke voedingspatroon na en zorgt voor stimulans in de groei en kleuring van de planten. Inhoud: 100 milliliter.

Dennerle Plant System V30

€24,95

Dennerle Plant System V30 is complete plantenvoeding en is speciaal ontwikkeld voor de grotere aquaria. Samen met de rest van Plant System (S7 en E15) zorgt u er voor dat aquarium planten in topconditie blijven. Verkrijgbaar in 250 en 500 milliliter.

Dennerle Plant System S7

€24,95

Dennerle Plant System S7 voorziet de planten van essentiële micronutriënten die planten in kleine hoeveelheden nodig hebben. S7 is een aanvulling op V30 en vormt samen met E15 een compleet voedingssysteem voor grotere aquaria. Verkrijgbaar in 250 en 500 m

Dennerle Plant System E15

€10,50

Dennerle Plant System E15 is aanvullende ijzer voeding in de vorm van bodemtabletten. E15 is een aanvulling op V30 en vormt samen met S7 een compleet voedingssysteem voor grotere aquaria. Verkrijgbaar in 20, 40 en 100 stuks.

Dennerle Plant System Set

€29,95

De Plant System Set is een complete set bestaande uit Plant System V30 complete plantenvoeding 100ml, Plant System S7 aanvullende micro nutriënten 100ml, Plant System E15 aanvullende ijzervoeding 20 tabletten. Complete succesformule voor grotere aquaria!

Dennerle Dosator

€14,75

De Dennerle dosator zorgt voor een constante toevoeging van plantenvoeding. Dit houdt aquariumplanten in uitstekende conditie, gaat algengroei tegen en verlaagt onderhoudstijd aan uw aquarium. Voor aquaria van 50-300 Liter.

Dennerle All in One Elixier

€8,95

Dennerle All in One Elixier is een compleet waterbehandelingsmiddel. All in One is een complete watervoorbereider, verzorgingsproduct, plantenvoeding, koolstofbron en filterbacteriën in een flesje! Verkrijgbaar in 100, 250 en 500 milliliter.

Dennerle Nano Dagbemesting

€7,45

Dennerle Nano Dagbemesting is een complete bemesting voor prachtige planten in mini-aquariums.