SL-aqua aquarium plantenvoeding

SL-aqua heeft een brede range aan aquarium plantenvoeding bestaande uit zowel complete plantenvoeders en aanvullende plantenvoeders. De plantenvoeding van SL-aqua is met de grootste zorg samengesteld en zorgt voor optimale plant- en wortelgroei.

De plantenvoeding van SL-aqua is volledig compatibel met andere plantenvoeding en toevoegingen.


SL-aqua Bing Tsau combinatie set

€12,95

De SL-aqua Bing Tsau combinatie set is een combinatie van 3 verschillende plantenvoeders (Shrimp Tank, Mix en Kalium). De ideale set om de plantenvoeders van SL-aqua uit te proberen! Geheel veilig voor gebruik in garnalen aquaria.

SL-aqua Bing Tsau Shrimp Tank (ST)

€11,95

De SL-aqua Bing Tsau Shrimp Tank (ST) plantenvoeding is speciaal samengesteld voor gebruik in garnalen aquaria. Deze complete plantenvoeding bevat de belangrijkste voedingselementen voor een optimale plantengroei en wortelvorming.

SL-aqua Bing Tsau Mix

€11,95

De SL-aqua Bing Tsau Mix is een complete plantenvoeding welke speciaal is samengesteld voor de beginnende aquariaan. De mix bevat voedingsstoffen welke makkelijk kunnen worden opgenomen door alle aquariumplanten, 100% garnalen veilig.

SL-aqua Bing Tsau koolstof

€18,95

SL-aqua Bing Tsau koolstof (CO2) is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door koolstoftekort op te lossen. Alternatief voor CO2 in gasvorm. Inhoud: 250 milliliter.

SL-aqua Bing Tsau stikstof

€18,95

SL-aqua Bing Tsau stikstof is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door stikstoftekort op te lossen. Stikstof is een belangrijke bouwstof welke aquariumplanten vooral opnemen in de vorm van nitraat. Inhoud: 250 milli

SL-aqua Bing Tsau ijzer

€18,95

SL-aqua Bing Tsau ijzer is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door ijzertekort op te lossen. IJzertekort leidt tot vergeling van de plantenbladeren. Inhoud: 250 milliliter.

SL-aqua Bing Tsau kalium

€18,95

SL-aqua Bing Tsau kalium is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door kaliumtekort op te lossen. Voor in aquaria met zacht water (o.a. Caridina aquaria) komen vaak kaliumtekorten voor. Inhoud: 250 milliliter.

SL-aqua Bing Tsau KH

€18,95

SL-aqua Bing Tsau KH is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door calciumtekort op te lossen. Beschermt tevens tegen gevaarlijke PH dalingen. Inhoud: 250 milliliter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »