SL-aqua Bing Tsau kalium

SL-aqua Bing Tsau kalium is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door kaliumtekort op te lossen. Voor in aquaria met zacht water (o.a. Caridina aquaria) komen vaak kaliumtekorten voor. Inhoud: 250 milliliter.

Artikelnummer: 08.4.14
Aantal: 30

SL-aqua Bing Tsau kalium

 

SL-aqua Bing Tsau kalium is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door kaliumtekort op te lossen. Vooral in aquaria met zacht water (o.a. Caridina aquaria) komen vaak kaliumtekorten voor. Dit uit zich in witte, ontkleurde bladeren in de groeitoppen van de aquariumplanten. Daarnaast kunnen ook zwarte puntjes op de bladeren ontstaan.

De toevoeging van extra kalium naast de complete plantenvoeding zorgt voor een verbetering in de groei en kleuring van aquariumplanten. Door kaliumtoevoeging wordt de aquariumplant gestimuleerd om meer bladgroenkorrels aan te maken welke licht omzetten in groeistoffen voor de plant. Samen met plantenvoeding zullen de aquariumplanten prachtig op kleur blijven en een verbetering in de groei vertonen.

Deze plantenvoeding is volledig compatibel met andere plantenvoeding en toevoegingen. Tevens 100% veilig voor gebruik in garnalen aquaria.

Dosering

- Gebruik voor reguliere bemesting om de dag 8 milliliter per 100 liter aquariumwater.

- Gebruik in een nieuw aquarium om de dag 4 milliliter per 100 liter aquariumwater.

Verkrijgbaar in 250 milliliter. Komt in een flesje met doseerpomp (2ml per pompje).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen