SL-aqua Bing Tsau ijzer

SL-aqua Bing Tsau ijzer is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door ijzertekort op te lossen. IJzertekort leidt tot vergeling van de plantenbladeren. Inhoud: 250 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 07.6.3
Aantal: 28

SL-aqua Bing Tsau ijzer

 

SL-aqua Bing Tsau ijzer (FE) is een aanvullende macro-voedingsstof welke vooral wordt gebruikt om problemen door ijzertekort op te lossen. IJzertekort leidt tot vergeling van de plantenbladeren. Dit komt vooral voor bij net gesnoeide- en snel groeiende aquariumplanten. IJzertekort is één van de meest voorkomende tekorten binnen het aquarium daar elke aquariumplant dit gebruikt voor bladgroei.

Door extra ijzer toe te voegen aan het water wordt de groene bladkleur verbeterd en krijgen bladeren een stevigere structuur. Door meer groen in het blad (chlorofyl) kan de fotosynthese van aquariumplanten beter plaatsvinden. Dit zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen, snellere groei en optimale kleuren. Daarnaast hebben rode aquariumplanten extra ijzer nodig om de rode kleuring te behouden.

Deze plantenvoeding is volledig compatibel met andere plantenvoeding en toevoegingen. Tevens 100% veilig voor gebruik in garnalen aquaria.

Dosering

- Gebruik voor reguliere bemesting om de dag 8 milliliter per 100 liter aquariumwater.

- Gebruik in een nieuw aquarium om de dag 4 milliliter per 100 liter aquariumwater.

Verkrijgbaar in 250 milliliter. Komt in een flesje met doseerpomp (2ml per pompje).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »