Schors, vaak bark genoemd wordt veel gebruikt in aquaria waar geen bodembewoners aanwezig zijn. Schors in het aquarium heeft als voordeel dat deze minder belastend zijn voor de waterwaarden maar wel de zelfde goede stoffen afgeven.
 
Schors bevat net als vele andere natuurlijke producten een hoog gehalte aan tannines (natuurlijke zuren). Deze verzuren het water lichtelijk en helpen bij het voorkomen van bacteriën en ziektes. Schors zal een langere periode dan blad deze tannines afgeven en zorgen voor geen afvalstoffen in het water. Waar blad vergaat blijft schors namelijk goed onder water.


Catappa bark rond

€6,95

Grote stukke catappa bark rond. Deze stukken zijn veel groter en zwaarder dan de ronde catappa bark van tantora. +- 13 cm lang en +- 2,50 cm in doorsnee. Dikke schors!

Tantora catappa bark

€9,50

Catappa bark wordt veel gebruikt in het aquarium door de ziekte werende stoffen die het bevat en tevens de pH licht verlaagt. Tantora catappa bark behoort tot de hoogte kwaliteit op de markt. Inhoud; 20 gram / +- 8 strips.

Tantora catappa bark rond

€16,95

Tantora catappa bark rond is een 100% natuurlijk product rijk aan tannines. Deze natuurlijke zuren zorgen voor een lichte verlaging van de pH-waarde en helpen bij het voorkomen van ziektes en bacteriën. Tevens natuurlijke schuilplaats. Inhoud; 2 stuks.

Aquamax cinnamon sticks

€4,95

Aquamax cinnamon (kaneel) sticks worden gebruikt in aquaria voor hun antibacteriële werking. Verkrijgbaar in 2 maten: Nano en normaal.

Kaneelstokjes 5 cm

€2,50

Onze kaneelstokjes zijn zeer geschikt voor gebruik in het aquarium en hebben een antibacteriële werking. Daarnaast zorgen de kaneelstokjes voor natuurlijke decoratie / schuilplaatsen wat het aquarium een natuurlijke uitstraling geeft. Inhoud: 10 stuks.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »