Tantora catappa bark rond

Tantora catappa bark rond is een 100% natuurlijk product rijk aan tannines. Deze natuurlijke zuren zorgen voor een lichte verlaging van de pH-waarde en helpen bij het voorkomen van ziektes en bacteriën. Tevens natuurlijke schuilplaats. Inhoud; 2 stuks.

Lees meer...
Artikelnummer: 06.2.1b
Aantal: 27

Tantora catappa bark rond

 

Tantora catappa bark rond is schors van de zee amandelboom, die ook bekend is van de catappa bladeren. De bark heeft vele voordelen in het aquarium. De bark beschermt tegen bacteriën, infecties, beschermt de slijmhuid, en bevorderd de vitaliteit van aquarium dieren. Ook verlaagt catappa bark op een natuurlijke manier de pH-waarde van aquarium water. Dit komt door dezelfde stoffen als in catappa bladeren, tannines.

Dit product is veilig voor alle aquariumdieren. ''Voorkomen is beter dan genezen'', is erg belangrijk bij een aquarium. Zeker bij garnalen en kreeften is het erg lastig om bepaalde ziekten te achterhalen. Als ze optreden is het vaak al te laat voor de gehele groep.

1 zakje bevat 2 ronde stukjes catappa bark. Aangezien de bark ronde buisjes zijn worden ze graag door (jonge)garnalen en kreeften gebruikt als schuilplaats. Indien de bark is uitgewerkt kan deze gewoon blijven liggen. Zo ondersteunen ze de natuurlijke uitstraling van het aquarium en stimuleren ze de natuurlijke leefomgeving.

Dosering

Eén keer in de 3 maanden 1 ronde bark per 50 liter aquarium water.

Afmetingen en inhoud

Lengte 6-10cm, diameter ca 1,5-2,5 cm. Let op; dit is een natuurproduct, maten kunnen afwijken. Inhoud: 2 stuks

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 90 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

M Lenselink 03-02-2019 11:50

Prima product!


Adriano Abruzzese 19-11-2018 12:34

No description was given


5 sterren op basis van 2 beoordelingen