Tantora catappa bark

Catappa bark wordt veel gebruikt in het aquarium door de ziekte werende stoffen die het bevat en tevens de pH licht verlaagt. Tantora catappa bark behoort tot de hoogte kwaliteit op de markt. Inhoud; 20 gram / +- 8 strips.

Lees meer...
Artikelnummer: 06.3.2B

Tantora catappa bark

 

Tantora catappa bark is bark van de zee amandelboom, die ook bekend is van de catappa bladeren. De bark heeft vele voordelen in het aquarium. De bark beschermt tegen bacteriën, infecties, beschermt de slijmhuid, en bevorderd de vitaliteit van aquarium dieren. Ook verlaagt catappa bark op een natuurlijke manier de pH-waarde van aquarium water. Dit komt door dezelfde stoffen als in catappa bladeren, tannines.

Dit product is veilig voor alle aquariumdieren. ''Voorkomen is beter dan genezen'', is erg belangrijk bij een aquarium. Zeker bij garnalen en kreeften is het erg lastig om bepaalde ziekten te achterhalen. Als ze optreden is het vaak al te laat voor de gehele groep.

1 zakje bevat +- 20 gram catappa bark (+- 8 strips), van ongeveer 8cm. Elk stukje bark is voldoende voor 125L aquarium water en geeft gedurende 2 maanden bacterie werende stoffen af. Als het stukje bark is uitgewerkt kan het gewoon blijven liggen. Catappa bark draagt bij aan een natuurlijke uitstraling van het aquarium en dient tevens als natuurlijke schuilplaats.


Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 41 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200 gram.

Remon 19-12-2018 14:00

Goed product en een fijne beschrijving, beter dan de meeste websites. Misschien nog wel toevoegen dat het product gewassen moet worden en 3 uur geweekt wat dan bij andere verkopers wel weer op de site staat.


M Fey 17-10-2018 11:14

Gebruikt om een hangbruggetje mee te maken. Het hout heeft het water niet bruin gemaakt. De stokjes zien er rozig uit zodra ze het water in gaan. Garnaaltjes zijn er dol op.


Roy Deltour 10-08-2018 17:20

Ik heb al beoo


4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »