Filterbacteriën en waterbehandeling

SL-aqua is een in Taiwan gevestigd bedrijf die hoogwaardige aquarium producten maakt. Zo maken ze ook filterbacteriën en waterbehandelingproducten die helpen om de natuurlijke balans in het aquarium te ondersteunen. Tevens zijn sommige producten speciaal ontwikkeld voor garnalen en nano aquaria. SL-aqua heeft altijd hoogwaardige artikelen die veel tijd hebben gekost om te ontwikkelen. Zo komen ze altijd tot het beste resultaat!


SL-aqua vitality

€9,95

SL-aqua vitality zijn multifunctionele zakjes met een mengsel van goede bacteriën, enzymen en mineralen. Deze zakjes zorgen voor een brede ondersteuning bij garnalen en de algehele waterkwaliteit. Verkrijgbaar in 3 maten.

SL-aqua milione filterbacteriën

€11,95

SL-aqua milione filterbacteriën is een hoogwaardig poeder bestaande uit miljoenen filterbacteriën. Filterbacteriën zijn essentieel in elk aquarium daar deze afvalstoffen afbreken en het natuurlijke evenwicht in stand houden.

SL-aqua magic powder

€14,95

SL-aqua magic powder zorgt voor de groei van goede bacteriën en micro-organismen. Deze dienen dan als lange termijn voedsel voor (jonge) garnalen en ondersteunen de algehele balans in het aquarium. Zorgt tevens voor een snellere start van het aquarium!