SL-aqua aquavital

SL-aqua aquavital is een oplossing bestaande uit vitamines, aminozuren en macro elementen die helpt om garnalen gezond te houden, de kweek te ondersteunen en het overlevingspercentage van jonge garnalen te verhogen. Inhoud: 250 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 08.3.8

SL-aqua aquavital

 

SL-aqua MORE aquavital is een oplossing bestaande uit vitamines, aminozuren en macro elementen die helpt om garnalen gezond te houden, de kweek te ondersteunen en het overlevingspercentage van jonge garnalen te verhogen. Zo worden problemen door vitaminegebrek voorkomen en wordt de weerstand van garnalen versterkt. Op die manier worden ziektes ook actief voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen.

SL-aqua aquavital zorgt er tevens voor dat garnalen een dikker pantser kunnen opbouwen en vervellingsproblemen worden voorkomen. Tevens worden gaten in het pantser voorkomen en hersteld. Hierdoor zal het aantal sterfgevallen door vervellingsproblemen sterk afnemen en wordt de stress bij garnalen voorkomen.

SL-aqua aquavital zorgt tot slot voor een verhoging van het overlevingspercentage bij jonge garnalen. Jonge garnalen gebruiken veel van de vitamines en macro elementen voor de celopbouw en groei. Groeiproblemen zorgt er vaak voor dat de jonge garnalen langzaam verdwijnen, met aquavital kan dit worden verminderd/voorkomen.

SL-aqua MORE aquavital wordt door de garnalen gemakkelijk opgenomen door de huid en kieuwen. Dit middels is tevens geschikt voor gebruik bij kreeften en zout water garnalen.

Dosering

- Voeg bij een nieuw aquarium of na het toevoegen van garnalen 20 milliliter per 100 liter water toe voor extra ondersteuning. Deze dosering kan ook worden aangehouden bij eventuele problemen of na medicijngebruik.

- Voeg bij regulier onderhoud elke week 10 milliliter per 100 liter water toe.

1 gevuld dopje is circa 5 milliliter. Schudden voor gebruik.

Ingrediënten

Vitamine A, B1, B2, B3, B6, D3, E, H, K3, foliumzuur, nicotinezuur, pantotheenzuur, immunoglobuline en chitosan.

Inhoud: 250 milliliter.

Peter Brepoels 22-04-2021 17:45

Het product lost goed op in het water. De garnalen zijn veel actiever dan vroeger. En het ziet er naar uit dat ze er goed op staan.top product.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »