SL-aqua KH builder

SL-aqua KH builder is een unieke formule bestaande uit carbonaat mineralen, calcium, kalium, natrium, magnesium en macro elementen. Met KH builder kan de KH gemakkelijk en natuurlijk worden verhoogd. Inhoud: 250ml.

Lees meer...
Artikelnummer: 08.3.12
Aantal: 22

SL-aqua KH builder

 

SL-aqua KH builder is een unieke formule bestaande uit carbonaat mineralen, calcium, kalium, natrium, magnesium en macro elementen. Met KH builder kan de KH gemakkelijk en natuurlijk worden verhoogd.

Het verhogen van de KH waarde wordt vaak gedaan in aquaria met sulawesi garnalen, Arowana vissen, Rode Papegaai Cichlide, Arikaanse Cichlide, etc. Tevens kan KH builder worden gebruikt in regio's met een lage KH waarde in het kraanwater. Zo worden gevaarlijke pH dalingen voorkomen en wordt de pH op een stabiel niveau gebufferd.

KH is de carbonaathardheid van het water. Voor de meeste aquariumbewoners is de aanwezigheid van een KH waarde belangrijk. Zo zorgt de KH voor een soepele vervelling bij Neocaridina- en Sulawesi garnalen. Tevens zorgt de KH voor een verbetering in de metabolisme en vebetering van de kleuren bij garnalen en vissen.

Let op: nooit gebruiken i.c.m. Caridina garnalen / in aquaria met een gewenst laag pH niveau.

Dosering

Meet de KH waarde nauwkeurig voor toevoeging van de KH builder. Gebruik vervolgens 2 milliliter KH builder per 10 liter water om de KH met 2 te verhogen.

Inhoud: 250ml

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »