De waterbehandelingsmiddelen en filterbacteriën van Vin fish (Ching Tung Vin Tsay) zijn ontwikkeld in Taiwan. De Vin producten worden veel gebruikt en zijn zeer succesvol bij de grootste garnalen kwekers ter wereld. 

De producten helpen bij het opstarten en onderhouden van (garnalen) aquaria. Deze producten behoren tot de beste waterbehandelingsmiddelen en filterbacteriën die op de markt te verkijgen zijn. De Vin producten zullen van uw (garnalen) aquarium zeker een succes maken!


Vin storm GH regulator

€21,95

Vin Storm GH Regulator verhoogt alleen de GH, zonder dat de kH en pH worden beïnvloed. Dit maakt Vin Storm GH Regulator bijzonder geschikt voor aquariumplanten en garnalen. Storm GH Regulator bevat de juiste micro-elementen voor een optimale groei en...

Vin storm nitrifying bacteria

€19,95

Vin Storm Nitrifying Bacteria bestaat uit filterbacteriën en toegevoegde vitaminen. Voor een optimale garnalenkweek is het van groot belang om een gezonde en evenwichtige bacteriehuishouding in uw aquaria te hebben zodat afvalstoffen snel en efficiënt kun

Vin storm activator

€19,95

Door gebruik te maken van Vin storm activator zult u merken dat het aquariumwater zeer helder wordt, en afvalstoffen sterk afnemen. De ontwikkeling en groei van aquarium wormen wordt door Storm Activator sterk onderdrukt en verminderd.

Vin storm ecological bacteria

€24,95

Vin Storm Ecological Bacteria bestaat uit tal van filterbacteriën in poedervorm. Hierdoor kan Vin Storm Ecological Bacteria in de opstartfase goed worden toegoevoegd aan een nieuwe aquariumbodem voor een snelle start en optimale plantengroei.

Vin Storm Bacteria Bags

€13,95

Vin Storm Bacteria Bags is een combinatie van gerstestro pellets (20 gram) en gerstestro bacteriën (2-3 gram) in 2 zakjes. De zakjes zorgen samen voor het cultiveren en instandhouden van nuttige bacteriën in het aquarium.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »