Vin storm GH regulator

Vin Storm GH Regulator verhoogt alleen de GH, zonder dat de kH en pH worden beïnvloed. Dit maakt Vin Storm GH Regulator bijzonder geschikt voor aquariumplanten en garnalen. Storm GH Regulator bevat de juiste micro-elementen voor een optimale groei en...

Artikelnummer: 11.6.2
Aantal: 44

Vin storm GH regulator

 

Vin Storm GH Regulator verhoogt alleen de GH, zonder dat de kH en pH worden beïnvloed. Dit maakt Vin Storm GH Regulator bijzonder geschikt voor aquariumplanten en garnalen. Storm GH Regulator bevat de juiste micro-elementen voor een optimale groei en kleuring van uw garnalen. Tevens verhoogt Storm GH Regulator de overlevingskansen van jonge pasgeboren garnalen.

Storm GH Regulator bevat vele soorten mineralen zoals: magnesium, calcium, kalium, natrium en vele andere micro-elementen. Deze mineralen ondersteunen de vervelling en kleuring van garnalen.

Dosering

Voeg 1 milliliter toe op 10 liter osmose en/of regenwater om de GH met 1 te verhogen. Mengen buiten het aquarium en vervolgens toevoegen aan het aquarium.

Schudden voor gebruik. Inhoud 500 milliliter.

Christian Bär 03-02-2023 10:45

Gut anzumischen, besser als Pulver


MJ van Luijk 21-06-2018 09:13

Werkt super makkelijk een paar druppels en je ziet meteen je waardes, ik gebruik het in combi met bacterie van Vin en zie nu meer kleintjes opgroeien.


Rob Puijk 21-02-2018 10:50

Misschien iets duurder dan de potjes zout GH+, maar geen geklooi meer met hard geworden inhoud en enorm makkelijk te doseren. De garnalen doen het er bovendien prima op


5 sterren op basis van 3 beoordelingen