Lijm en kit

Aquarium lijm en kit kan voor veel verschillende aspecten in het aquarium worden gebruikt. Ideaal voor het opbinden van aquariumplanten, het plakken van aquaria, het vastzetten van hard-scape materialen en het vastplakken van achterwanden.
 
Alle aquarium lijm en kit die geschikt is voor gebruik onder water zijn ook veilig voor garnalen, kreeften en vissen. Lees voor meer informatie de volledige productbeschrijving bij het specifieke product.


Plant fix

€4,95

Met plant fix kunt u gemakkelijk en snel aquarium planten / mossen bevestigen op elk oppervlak. Werkt ook onder water! Garnalen veilig.

Preis easy glue

€13,95

Met de preis easy glue kunt u gemakkelijk mossen en aquariumplanten vastmaken op hout, steen, decoratie, etc. De tube het een inhoud van 20 gram waardoor u lang met 1 tube kunt. Ook geschikt voor nat en onder water gebruik.

Juwel posterfix

€4,50

Juwel posterfix is speciaal ontwikkeld om foto-achterwanden op het aquariumglas te bevestigen. Met Juwel posterfix kunt u de foto-achterwanden gemakkelijk en netjes op het glas bevestigen. Juwel posterfix is onzichtbaar, waardoor deze nooit storend is.

Juwel Conexo krachtlijm 80 ml zwart

€9,95

Juwel Conexo is een krachtige aquarium lijm/kit. Juwel Conexo is onder andere uitermate geschikt voor het dichten van naden en voegen, het vastzetten van hard-scape materialen en het vastplakken van achterwanden en terrassen. Inhoud: 80 milliliter.

Juwel Silexo siliconekit 80 ml zwart

€9,95

Juwel Silexo siliconekit is een niet giftige silicone die zeer geschikt is voor het lijmen en repareren van glas. Door de zeer sterke kleefkracht kan glas muurvast aan elkaar worden gelijmt. Vrij van gifstoffen en geeft niet af.

Aqua Strong aquarium siliconenkit

€12,95

De Aqua Strong aquarium siliconenkit is zeer krachtig en te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals het verlijmen van glas, plaatsen van achterwanden en plaatsen van hardscape. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en transparant. Inhoud: 310 ml.

ADA moss cotton

€9,90

ADA moss cotton kan worden gebruikt om mossen en aquariumplanten zoals de Javavaren en Anubias op hout of steen te binden. ADA moss cotton wordt in het aquarium langzaam biologisch afgebroken wanneer de aquariumplanten middels de wortels zijn vastgegroeid

ADA wood tight

€9,90

ADA wood tight is een met vinyl bedekte draad waarmee varens en Anubias soorten worden vastgezet totdat de plant zijn wortels heeft gehecht op het hout. Door de briune kleur valt het draad bijna niet op. 10 meter.