Lijm en kit

Aquarium lijm en kit kan voor veel verschillende aspecten in het aquarium worden gebruikt. Ideaal voor het opbinden van aquariumplanten, het plakken van aquaria, het vastzetten van hard-scape materialen en het vastplakken van achterwanden.
 
Alle aquarium lijm en kit die geschikt is voor gebruik onder water zijn ook veilig voor garnalen, kreeften en vissen. Lees voor meer informatie de volledige productbeschrijving bij het specifieke product.


Dupla Plantfix

€3,95

Met Dupla plantfix plantenlijm kunt u gemakkelijk en snel aquarium planten / mossen bevestigen op elk oppervlak. Deze lijm werkt ook onder water! Garnalen veilig. Verkrijgbaar in 3, 6 en 20 gram.

Juwel posterfix

€5,75

Juwel posterfix is speciaal ontwikkeld om foto-achterwanden op het aquariumglas te bevestigen. Met Juwel posterfix kunt u de foto-achterwanden gemakkelijk en netjes op het glas bevestigen. Juwel posterfix is onzichtbaar, waardoor deze nooit storend is.

Juwel Conexo krachtlijm 80 ml zwart

€12,95

Juwel Conexo is een krachtige aquarium lijm/kit. Juwel Conexo is onder andere uitermate geschikt voor het dichten van naden en voegen, het vastzetten van hard-scape materialen en het vastplakken van achterwanden en terrassen. Inhoud: 80 milliliter.

Parasilico aquarium kit

€14,95

De Parasilico aquarium kit in zwart en transparant is zeer krachtig en te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals het verlijmen van glas, plaatsen van achterwanden en plaatsen van hardscape. Inhoud: 310 ml.

Hobby Fix

€20,95

Hobby Fix onderwaterlijm zorgt voor een sterke afdichting en is zowel onder als boven water toepasbaar. De lijm is gemakkelijk aan te brengen vanuit de verpakking en heeft geen kitspuit nodig. Verkrijgbaar in zwart en transparant. Inhoud: 80ml.

SuperFish scaping foam

€9,95

SuperFish scaping foam is zwarte PUR-schuim, veilig voor planten en dieren. De scaping foam is ideaal voor het creëren van watervallen, stroompjes en 3D-achterwanden voor aquaria en terraria. Inhoud; 375 milliliter.

ADA moss cotton

€9,90

ADA moss cotton kan worden gebruikt om mossen en aquariumplanten zoals de Javavaren en Anubias op hout of steen te binden. ADA moss cotton wordt in het aquarium langzaam biologisch afgebroken wanneer de aquariumplanten middels de wortels zijn vastgegroeid

ADA wood tight

€9,90

ADA wood tight is een met vinyl bedekte draad waarmee varens en Anubias soorten worden vastgezet totdat de plant zijn wortels heeft gehecht op het hout. Door de briune kleur valt het draad bijna niet op. 10 meter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »