Lijm en kit

Aquarium lijm en kit kan voor veel verschillende aspecten in het aquarium worden gebruikt. Ideaal voor het opbinden van aquariumplanten, het plakken van aquaria, het vastzetten van hard-scape materialen en het vastplakken van achterwanden.
 
Alle aquarium lijm en kit die geschikt is voor gebruik onder water zijn ook veilig voor garnalen, kreeften en vissen. Lees voor meer informatie de volledige productbeschrijving bij het specifieke product.


Plant fix

€4,95

Met plant fix kunt u gemakkelijk en snel aquarium planten / mossen bevestigen op elk oppervlak. Werkt ook onder water! Garnalen veilig.

Preis easy glue

€12,95

Met de preis easy glue kunt u gemakkelijk mossen en aquariumplanten vastmaken op hout, steen, decoratie, etc. De tube het een inhoud van 20 gram waardoor u lang met 1 tube kunt. Ook geschikt voor nat en onder water gebruik.

Juwel Conexo krachtlijm 80 ml zwart

€8,95

Juwel Conexo is een krachtige aquarium lijm/kit. Juwel Conexo is onder andere uitermate geschikt voor het dichten van naden en voegen, het vastzetten van hard-scape materialen en het vastplakken van achterwanden en terrassen. Inhoud: 80 milliliter.