SuperFish scaping foam

SuperFish scaping foam is zwarte PUR-schuim, veilig voor planten en dieren. De scaping foam is ideaal voor het creëren van watervallen, stroompjes en 3D-achterwanden voor aquaria en terraria. Inhoud; 375 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 35.5.8

SuperFish scaping foam

 

SuperFish scaping foam is zwarte PUR-schuim, veilig voor planten en dieren. De foam is zowel binnen als buiten toepasbaar. De scaping foam is ideaal voor het creëren van watervallen, stroompjes, 3D-achterwanden, etc. voor aquaria en terraria. Ideaal voor de creatieve geest die niet iets ''standaards'' op de markt kan vinden.

SuperFish scaping foam is gemakkelijk te gebruiken middels het meegeleverde spuitstuk en droogt donker / (zwart) op. De foam heeft hierdoor een natuurlijke uitstraling. Door de grote kleefkracht is de foam toepasbaar op vrijwel elk oppervlak zoals glas, plastic, (natuur)steen, hout, metalen, etc.


Gebruiksaanwijzing

Scaping foam toepassen op een schone vet/stofvrije ondergrond. De ondergrond voor aanbrengen een klein beetje nat sproeien zorgt voor betere hechting. Goed schudden voor gebruik, spuitbus vervolgens op de kop houden en foam via het spuitstuk aanbrengen. De foam zet +- 40% uit na aanbrengen. Na +- 24 uur is de foam volledig uitgehard waarna het kan worden bewerkt (afgesneden naar wens), of in het aquarium geplaatst kan worden.

Na bewerken is de foam eventueel overschilderbaar met aquarium veilige materialen.


Inhoud:
375 milliliter.

Jonny Van Groningen 24-11-2023 19:58

Leuk om achterwand of een Beekloop, waterval te maken in je aquarium


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »