Juwel posterfix

Juwel posterfix is speciaal ontwikkeld om foto-achterwanden op het aquariumglas te bevestigen. Met Juwel posterfix kunt u de foto-achterwanden gemakkelijk en netjes op het glas bevestigen. Juwel posterfix is onzichtbaar, waardoor deze nooit storend is.

Lees meer...
Artikelnummer: 27.2.3
Aantal: 11

Juwel posterfix

 

Juwel posterfix is speciaal ontwikkeld om aquarium posters op het aquariumglas te bevestigen. Met Juwel posterfix kunt u de foto-achterwanden gemakkelijk en netjes op het glas bevestigen. Juwel posterfix is onzichtbaar, waardoor deze nooit storend is.

Juwel posterfix is onder andere zeer geschikt voor de bevestiging van de Juwel posters, maar ook alle andere soortgelijke aquariumposters. Juwel posterfix voorkomt blaren en rare hoekjes tijdens het aanbrengen van de poster.

 

Instructie

Om uw folie-achterwand nog mooier te laten uitkomen dient u eerst met een doek gelijkmatig een dunne laag Juwel PosterFix van buiten op de achterste aquariumruit aan te brengen. Druk de poster aan en strijk de overtollige PosterFix en eventuele luchtbellen met een plastic kaart eruit. PosterFix vermijdt lelijke lichtbreking en versterkt op die manier effectief de kleuren en de structuur van uw motief.

Inhoud: 30 milliliter.

 

Kijk naar onderstaande instructie-film hoe u een aquarium poster eenvoudig kunt aanbrengen

H van Bladel 21-11-2023 17:44

nog niet geprobeert, materiaal van Juwel is goed.


Dik Sargentini 27-03-2023 11:24

Goede kwaliteit


J Brinksma 30-04-2020 17:56

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


Simon Groot 04-02-2020 09:55

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


4.5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »