EasyLife waterbehandelingsproducten behoren tot de beste producten die op de markt te verkrijgen zijn. Maakt water geschikt voor aquaria en verkort de opstartperiode van een aquarium.


Easy-Life filtermedium

€21,95

Easy-Life Filtermedium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken. Het wordt toegepast als waterbereider, onderhouds­product, stimulator (o.a. van plantengroei), etc.

Easy-Life EasyStart

€5,50

EasyStart is een filterstarter. Het doel is om bij de opstart van een zoet- of zeewateraquarium snel het water te zuiveren en te stabiliseren zodat het geschikt is voor bewoners.

Easy-Life Voogle

€5,25

Easy_Life Voogle is een zeer efficiënt en veilig middel dat de weerstand verhoogt en het natuurlijke genezingsproces ondersteunt. Voogle vermijdt op deze manier het gebruik van antibiotica. Garnalen veilig.

Easy-Life Catappa-X

€14,50

Catappa bladeren worden aan het aquariumwater toegevoegd vanwege de heilzame werking op vissen en garnalen. Catappa-X is de effectieve vloeibare variant hierop.

Easy-Life AlgExit

€8,95

AlgExit is een veilig en effectief middel om veruit de meeste soorten algen in het zoetwateraquarium te bestrijden. Algen zoals baard-, penseel- en draadalgen, worden resoluut bestreden.

Easy-Life blue exit

€8,75

Blue Exit is de nieuwe manier om blauwalgen te verwijderen zonder gebruik te maken van antibiotica of verbindingen die koper bevatten. Garnalen veilig!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »