EasyLife waterbehandelingsproducten behoren tot de beste producten die op de markt te verkrijgen zijn. Maakt water geschikt voor aquaria en verkort de opstartperiode van een aquarium.


Easy-Life filtermedium

€4,95

Easy-Life Filtermedium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken. Het wordt toegepast als waterbereider, onderhouds­product, stimulator (o.a. van plantengroei), etc.

Easy-Life EasyStart

€5,50

EasyStart is een filterstarter. Het doel is om bij de opstart van een zoet- of zeewateraquarium snel het water te zuiveren en te stabiliseren zodat het geschikt is voor bewoners.

Easy-Life Voogle

€5,25

Easy_Life Voogle is een zeer efficiënt en veilig middel dat de weerstand verhoogt en het natuurlijke genezingsproces ondersteunt. Voogle vermijdt op deze manier het gebruik van antibiotica. Garnalen veilig.

Easy-Life Catappa-X

€5,25

Catappa bladeren worden aan het aquariumwater toegevoegd vanwege de heilzame werking op vissen en garnalen. Catappa-X is de effectieve vloeibare variant hierop.

Easy-Life AlgExit

€8,95

AlgExit is een veilig en effectief middel om veruit de meeste soorten algen in het zoetwateraquarium te bestrijden. Algen zoals baard-, penseel- en draadalgen, worden resoluut bestreden.

Easy-Life blue exit

€8,75

Blue Exit is de nieuwe manier om blauwalgen te verwijderen zonder gebruik te maken van antibiotica of verbindingen die koper bevatten. Garnalen veilig!