Colombo plantenvoeding aquarium

Colombo heeft een complete lijn plantenvoeding voor aquariumplanten. Plantenvoeding is naast licht en CO2 één van de drie componenten welke aquariumplanten nodig hebben om optimaal te kunnen groeien. Door aquariumplanten in alle behoeftes te voorzien blijft de balans in het aquarium optimaal en krijgen algen geen kans om te groeien. Colombo voorziet naast licht in alles wat aquariumplanten nodig hebben!


Colombo Flora Grow

€7,75

Colombo Flora Grow is een all in one plantenvoeding voor normaal beplante aquaria. Deze plantenvoeding voorziet de aquariumplanten van alle voedingsstoffen welke nodig zijn voor een optimale groei en kleuring. Verkrijgbaar in 250, 500 en 2500 milliliter.

Colombo Flora Grow Carbo

€7,75

Colombo Flora Grow Carbo is een vloeibare koolstofbron (C) welke makkelijk opneembaar is voor aquariumplanten. De koolstofbron wordt samen met zuurstof opgenomen en gebruikt voor de fotosynthese. Verkrijgbaar in 250, 500 en 2500 milliliter.

Colombo Flora Grow Combipack

€20,75

De Colombo Flora Grow Combipack is een voordeelverpakking met 250 milliliter Colombo Flora Grow & 250 milliliter Colombo Flora Grow Carbo. Dit is een pakket met complete plantenvoeding en koolstofbron.

Colombo Flora Grow PRO

€10,50

Colombo Flora Grow PRO is speciaal ontwikkeld voor zwaar beplante aquaria met CO2 in gasvorm zoals aquascapes en showbakken. Deze plantenvoeding bevat toegevoegd nitraat en fosfaat voor snelle groei. Verkrijgbaar in 250, 500 en 2500 milliliter.

Colombo Nutri Caps

€8,25

De Colombo Nutri Caps zijn complete voedingscapsules welke rechtstreeks bij de plantenwortels in de bodem gestoken worden. De Nutri Caps geven gedurende 6 maanden langzaam voedingsstoffen af. Inhoud: 10 stuks.

Colombo Ijzer/FE Tabs

€8,99

Met de Colombo Ijzer Tabs kunt u rechtstreeks ijzer toevoegen bij de wortels van aquarium planten. Ijzer is belangrijk voor sterke bladeren, rode kleuren en gezonde planten. Inhoud: 10 natuurlijke ijzerhoudende klei tablets.