Elektronische meters & teststrips aquarium


pH meter geel

€11,95

PH meter, voor het meten van de pH-waarde (zuurgraad) van water. Een betrouwbare pH meter waarmee de pH binnen enkele seconden nauwkeurig bepaald kan worden.

pH meter rood

€12,50

PH meter, voor het meten van de pH-waarde (zuurgraad) van water. Een betrouwbare pH meter waarmee de pH binnen enkele seconden nauwkeurig bepaald kan worden.

Waterproof pH meter

€39,95

Deze pH meter is geschikt voor het meten van de pH van alle vloeistoffen. Een pH meter met zeer betrouwbare resultaten. 100% Waterproof.

Meter voor hardheid en temperatuur / 3 in 1

€19,95

Deze meter is een ec meter, tds meter en thermometer in 1. Meet de hardheid in microsiemens en in ppm. Meet de temperatuur in graden Celsius & Farenheit.

Ec meter

€14,95

Ec meter voor het meten van de geleidbaarheid van water. Geeft de waarde weer in microsiemens (us/cm). Zeer betrouwbare meter. Ijken is niet nodig voor deze ec meter.

Tds meter

€10,95

Tds / ppm meter voor het meten van de geleidbaarheid/hardheid van water. Kleur : Beige/wit. Zeer betrouwbare meter.

JBL proscan

€17,95

Met de JBL proscan kunt u gemakkelijk de waterwaarden testen en bekijken op uw smartphone. Met de JBL proscan kunt u de volgende waterwaarden binnen enkele seconden meten: gH, kH, pH, nitriet, nitraat, chloor en CO2. Verkrijgbaar als set en navulling...

Combinatie meter pH, EC en temperatuur

€59,95

Met de combinatie meter kunt u gemakkelijk drie waarden (pH, EC en temperatuur) tegelijk meten. De meter wordt geleverd met stekker voor in het stopcontact en is geschikt voor continu meten.

Easy-Life Test strips 5 in 1

€13,95

Om een optimaal resultaat in uw aquarium te bereiken is het regelmatig testen van de water­kwaliteit van groot belang. De Easy-Life 5 in 1 Test Strips zijn snel en erg nauwkeurig.

Ph papier

€1,50

pH papier (lakmoes) geeft gemakkelijk en snel een grof overzicht van de pH-waarde in uw aquarium. Tot +- 0,5 nauwkeurig afleesbaar.