Elektronische meters & teststrips aquarium


pH meter

€12,95

PH meter, voor het meten van de pH-waarde (zuurgraad) van water. Een betrouwbare digitale pH meter waarmee de pH binnen enkele seconden nauwkeurig bepaald kan worden. De meter wordt geleverd inclusief ijkvloeistof.

Meter voor hardheid (EC/TDS) en temperatuur / 3 in 1

€19,95

Deze meter is een ec meter, tds meter en thermometer in 1. Meet de hardheid in microsiemens en in ppm. Meet de temperatuur in graden Celsius & Farenheit.

Ec meter

€14,95

Ec meter voor het meten van de geleidbaarheid van water. Geeft de waarde weer in microsiemens (us/cm). Zeer betrouwbare meter.

Tds meter

€12,95

Tds / ppm meter voor het meten van de geleidbaarheid/hardheid van water. Kleur : Beige/wit. Zeer betrouwbare meter.

Sera quick test 6 in 1

€13,95

Met de Sera quick test 6 in 1 krijgt u snel en gemakkelijk een overzicht van de meest belangrijke waterwaarden (pH, kH, gH, Cl2, NO3 en NO2). Gemakkelijk in gebruik en u heeft al binnen 1 minuut de resultaten van de test.

Easy-Life Test strips 6 in 1

€15,95

Om een optimaal resultaat in uw aquarium te bereiken is het regelmatig testen van de water­kwaliteit van groot belang. De Easy-Life 6 in 1 Test Strips zijn snel en erg nauwkeurig.

Ph test strips

€1,75

pH papier (lakmoes) geeft gemakkelijk en snel een grof overzicht van de pH-waarde in uw aquarium. Tot +- 0,5 nauwkeurig afleesbaar.

Esha Aqua Quick Test 6 in 1

€15,95

50 Test Strips (6 waarden per strip) voor een snelle, praktische en gebruiksvriendelijke bepaling van de waterkwaliteit. Meet pH, KH, GH, NO2, NO3 en Cl2.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »