Aquarium thermometer om de watertemperatuur mee in de gaten te houden. We hebben zowel analoge als digitale aquarium thermometers in ons assortiment.

Daarnaast zijn er verschillende systemen beschikbaar om uw thermometer te bevestigen aan uw aquarium: via zuignappen, of hangend aan het aquarium (de zogenaamde hang-on thermometer) of via een speciale sonde die in het water gestoken kan worden.

Sommige aquarium thermometers zijn voorzien van een alarmsysteem om te waarschuwen zodra de watertemperatuur een grenswaarde heeft bereikt.


Glazen thermometer

€1,75

Glazen thermometer met een meetbereik van 0 - 42°C. Is door middel van een zuignap gemakkelijk aan het raam te bevestigen. Korte thermometer die een zeer betrouwbaar resultaat geeft.

Glazen thermometer

€1,95

Glazen thermometer met een meetbereik van 0-50° C. Voorzien van een zuignap die bestend is tegen zowel zuur als basisch water.

BLAU glazen hang on thermometer

€6,50

Deze glazen Blau hang on thermometer is een sieraad voor in uw aquarium. Verkrijgbaar voor glasdiktes van 6 en 8 mm. Kan zonder zuignap over aquariumrand worden gehangen.

Digitale thermometer

€4,95

Digitale aquarium thermometer voor het meten van de temperatuur in het aquarium. Eenvoudig afleesbaar.

Digitale thermometer met alarm

€34,95

Deze digitale aquarium thermometer is voorzien van een duidelijk display en heeft een meetbereik van -50°C tot 70°C. Inclusief instelbare alarm functie bij minimum en maximum temperatuur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »