Digitale thermometer met alarm

Deze digitale aquarium thermometer is voorzien van een duidelijk display en heeft een meetbereik van -50°C tot 70°C. Inclusief instelbare alarm functie bij minimum en maximum temperatuur.

Lees meer...
Artikelnummer: 09.6.4
Aantal: 3

Digitale thermometer met alarm

 

Deze digitale aquarium thermometer is voorzien van een duidelijk display en heeft een meetbereik van -50°C tot 70°C. Het digitale display is voorzien van achtergrondverlichting die u zelf aan en uit kunt schakelen. Meet de temperatuur van/in het aquarium en buiten het aquarium (de ruimte).

Deze digitale thermometer is uitgerust met een alarm functie die u zelf kunt instellen. Er zal een alarm klinken wanneer de temperatuur lager en/of hoger wordt dan de door uw ingestelde minimale/maximale temperatuur. Ideaal voor de warme zomerdagen en de koude winterdagen.

Verder komt de thermometer met klitteband voor ophanging aan het aquarium. De thermometer is voorzien van een strak design zodat deze geen doorn in het oog is. Inclusief batterij.

Ook geschikt voor terrarium en palludarium.

a kahlman 26-11-2019 23:27

Werkt nu goed in het begin niet betrouwbaar maar ineens was het goed


J. Baas 22-05-2018 11:00

Goed leesbaar scherm, deze heeft ook verlichting maar dikwijls gebruik ik dit niet. De externe temperatuurmeter is zeer precies en je kunt deze via een bijgeleverde zuignap in je aquarium bevestigen.


4 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »