Druppeltest aquarium

Druppeltesten zijn een betrouwbare manier om aquarium water te testen. De druppeltesten zijn erg simpel en de uitkomsten direct zichtbaar.


Sera Aqua-Test Box (+Cu)

€69,95

Met deze Sera Aqua-Test Box kunt u gemakkelijk een breed scala aan waterwaarden bepalen. Direct een betrouwbaar resultaat. Om 9 verschillende waterwaarden mee te bepalen.

Sera Aqua Test Set

€31,95

Test set van Sera om vier verschillende waterwaarden gemakkelijk en snel te bepalen. Deze set bevat alles om de pH, kH, gH en NO2 te testen.

Sera pH test

€7,25

Betrouwbare druppeltest om de pH van het aquariumwater te bepalen. Goed voor 100 afzonderlijke testen.

Sera gH test

€7,25

De Sera gH test de manier om de totale hardheid op een eenvoudige manier te bepalen. Voor ca. 420 °dGH.

Sera kH test

€7,25

De Sera kH test is om de carbonaathardheid in zoet- en zeewater op een eenvoudige manier te bepalen. Voor ca. 390 °dKH.

Sera No2 test

€9,95

De Sera No2 (nitriet) test is om gemakkelijk de No2 waarde van uw water te bepalen. Gemakkelijk te gebruiken en direct resultaat. Goed voor +- 75 testen.

Sera No3 test

€11,95

De Sera No3 (nitraat) test is om snel en gemakkelijk de nitraat waarde van uw water te bepalen. Goed voor +- 60 testen.

Sera NH4/NH3 test

€12,95

Ammonium/ammoniak komt in eerste instantie in het aquarium terecht door uitwerpselen van garnalen, kreeften en vissen. Met de Sera NH4/NH3 test kunt u deze waarden gemakkelijk en snel bepalen. Goed voor +- 60 testen.

Sera PO4 test

€12,95

Snel groeiende aquariumplanten hebben soms fosfaat nodig als plantenvoeding. Echter kan door toevoeging de hoeveelheid alg ook toenemen. Meet de concentratie gemakkelijk met de Sera fosfaat test. Goed voor +- 60 testen.

Sera O2 test

€12,95

Met de O2 (zuurstof-test) van Sera kunt u gemakkelijk het zuurstofgehalte van uw water bepalen. Zuurstoftekort is erg schadelijk voor garnalen, kreeften en vissen. Goed voor +- 60 testen.

Sera Co2 test

€12,95

Co2 is een van de belangrijkste voedingsstoffen voor aquariumplanten. Met de Co2-continuetest van Sera kunt u gemakkelijk en snel het Co2 gehalte van uw aquariumwater bepalen. Goed voor +- 90 testen.

Sera Cl test

€8,95

Een klein beetje chloride in het aquarium water is niet schadelijk, maar hogere concentraties kunnen al snel leiden tot het sterven van garnalen, kreeften en vissen. Goed voor +- 45 testen.

Sera Fe test

€12,95

De Sera Fe (ijzer) test is om snel en gemakkelijk de ijzer waarde van uw water te bepalen. Goed voor +- 75 testen.

Sera Cu test

€12,95

De Sera Cu (koper) test is om snel en gemakkelijk de koper waarde van uw water te bepalen. Goed voor +- 50 testen.

Sera SiO3 test

€15,95

Silicaat komt veelal in leidingwater en nagenoeg alle gesteenten voor. Silicaat kan in het aquarium voor verschillende problemen zorgen, waaronder bruine aanslag op ruiten, grind, planten en ornamenten. Goed voor +- 50 testen.

3 extra Sera Cuvetten

€5,75

Bij de Sera druppeltesten wordt gebruik gemaakt van glazen cuvetten. Helaas willen deze nog wel eens kwijt raken en/of stuk gaan of heeft u meerdere nodig voor verschillende aquaria. U kunt deze bij ons gemakkelijk bijbestellen. Bevat 3 stuks.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »