Kale bakjes

Kale Wabi Kusa bakjes zonder techniek zijn nog geheel naar eigen wens en stijl in te richten. Door de brede keuze aan inrichting zoals bodembedekking, hardscape (hout/steen) en planten kunt u zelf een prachtig stukje natuur in huis zetten.

Opbouw Wabi Kusa

  1. (Hydrokorrels) & Soil. hier wortelen de planten in. Speciale bodemgrond voor ondersteuning van de plantengroei
  2. Gedroogd mos & bodembedekker. Gedroogd mos zorgt voor het vasthouden van vocht
  3. Hardscape zoals hout en stenen
  4. (Aquarium)planten


Glazen bal 12cm

€22,95

De glazen bal is een gesloten wabi kusa bakje bestaande uit 2 delen (onderkant en bovenkant) die los op elkaar staan. De glazen bal is geheel naar smaak in te richten zodat u een prachtig stukje natuur in huis kunt halen. 12cm hoog - 12cm diameter.

Glazen egg 25,5cm

€24,95

De glazen egg is een gesloten wabi kusa bakje bestaande uit 2 delen (onderkant en bovenkant) die los op elkaar staan. De glazen egg is geheel naar smaak in te richten zodat u een prachtig stukje natuur in huis kunt halen. 25,5cm hoog - 12,8cm diameter.

Glazen bal 19,5cm

€27,95

De glazen bal is een gesloten wabi kusa bakje bestaande uit 2 delen (onderkant en bovenkant) die los op elkaar staan. De glazen bal is geheel naar smaak in te richten zodat u een prachtig stukje natuur in huis kunt halen. 19,5cm hoog - 19,5cm diameter.

Glazen peer 30cm

€29,95

De glazen peer is een gesloten wabi kusa bakje bestaande uit 2 delen (onderkant en bovenkant) die los op elkaar staan. De glazen peer is geheel naar smaak in te richten zodat u een prachtig stukje natuur in huis kunt halen. 30cm hoog - 18,5cm diameter.

Glazen bal 27,5cm

€39,95

De glazen bal is een gesloten wabi kusa bakje bestaande uit 2 delen (onderkant en bovenkant) die los op elkaar staan. De glazen bal is geheel naar smaak in te richten zodat u een prachtig stukje natuur in huis kunt halen. 27,5cm hoog - 27,5cm diameter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »