Schuilholen zijn de ideale schuilplaatsen voor garnalen, kreeften en kleine vissen. Deze zijn de ideale schuilplaats waar dieren tot rust kunnen komen of zich kunnen voortplanten. Hierdoor wordt stress actief verlaagd wat helpt bij het voorkomen van ziektes en verwondingen. 

Gemaakt van keramiek en 100% aquariumveilig.

Onze garnalenflats en complexen kunnen allemaal goed worden bekleed met mossen en andere aquariumplanten. Ideaal om de schuilplaatsen nog natuurlijker te maken.


Garnalen/kreeften schuilhol 5 cm

€2,50

Schuilhol voor garnalen en kreeften. Deze heeft een lengte van 5 centimeter en een opening van 1,3-1,5 centimeter. 1 Kant open.

Garnalen/kreeften schuilhol 7 cm

€2,95

Schuilhol voor garnalen en kreeften. Deze heeft een lengte van 7 centimeter en een opening van 2 centimeter. 1 Kant open.

Garnalen/kreeften schuilhol 10 cm

€3,25

Schuilhol voor garnalen en kreeften. Deze heeft een lengte van 10 centimeter en een opening van 2,8 x 2,0 centimeter. 1 kant open / 1 kant gesloten.

Garnalen/kreeften schuilhol 12 cm

€4,95

Ronde, gesloten schuilhol voor de garnalen, kreeften en vissen van 12 centimeter lang. De schuilhol heeft een opening van 4,0 - 4,5 centimeter. Aan 1 kant open, de andere kant is afgerond.

Garnalen/kreeften schuilhol 15 cm

€6,50

Voor de grote garnalen, kreeften en vissen hebben wij een schuilhol van 15 centimeter in lengte. De schuilhol heeft een opening van 4,5 - 6 centimeter. Aan 1 kant open, de andere kant is afgerond.

Brug nano

€2,75

De brug nano is zeer functioneel als schuilplaats en decoratie in het aquarium. Op de bruggetjes kunnen goed aquarium mossen en aquariumplanten worden gebonden waardoor dieren goed en natuurlijk kunnen schuilen. Keuze uit de kleuren bruin en rood.

Brug medium

€5,75

De brug medium is zeer functioneel als schuilplaats en decoratie in het aquarium. Op de bruggetjes kunnen goed aquarium mossen en aquariumplanten worden gebonden waardoor dieren goed en natuurlijk kunnen schuilen. Keuze uit de kleuren bruin en rood.

Keramische nano sterren

€12,95

Deze keramische nano sterren zijn leuke decoratie voor in nano aquaria en bieden uitstekende schuilplaatsen voor garnalen en kreeften. Daarnaast zijn deze sterren goed te bekleden met mos waardoor ze geheel natuurlijk lijken en goed in het aquarium passen

Sudo kubus

€8,95

De Sudo kubus zijn leuke vierkante schuilplaatsjes voor garnalen en kreeften. De Sudo kubus worden per 5 verkocht en hebben een formaat van +- 2x2x2 centimeter.

shrimp tube wit

€2,50 €1,25

Verkrijgbaar in 6x2cm en 7.5x3cm. Beide zijden open.

Shrimp shelter white

€2,50 €1,25

Verkrijgbaar in 6.5x2cm en 10.5x3.5 cm. Eén zijde open.

Schuilhol camouflage 7x2.5cm

€2,50 €1,25

Schuilhol camouflage 7x2.5cm

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »