Aquarium mossen zijn erg handig in het aquarium. Naast de estetische kwaliteiten dragen mossen, net als aquarium planten bij aan de verbetering van de waterkwaliteit. Daarnaast bieden mossen prima schuilplekken voor kleine aquariumbewoners.


Javamos in cup 75 of 150 cc

€6,25

Javamos is het snelst groeiende mos in het aquarium. Javamos doet het goed onder vrijwel alle omstandigheden. Dit mos in knal groen en zal een aanwinst zijn in uw aquarium. Verkrijgbaar in 75cc en 150cc cup.

Christmas moss in cup, 75 of 150 cc

€4,25

Christmas moss in een mossoort voor het aquarium die wat grover groeit dan Javamos. Christmas moss in een soort die veel vertakkingen vormt waardoor deze een dichte bos vormt. Verkrijgbaar in 75 en 150 cc cup.

Spiky moss in cup, 75 of 150 cc

€6,95

Spiky moss (Taxiphyllum sp) is een robuuste mossoort die grove vertakkingen vormt. Door de grove bouw van Spiky moss blijft het geheel mooi open waardoor er zwemruimte open blijft. Verkrijgbaar in 75 of 150cc.

Weeping moss in 75 of 150 cc cup

€6,95

Weeping moss (Vesicularia ferriei) is een mossoort die van boven naar beden groeit. Dit mos is daarom ideaal om ergens op te binden of om techniek mee te verbergen. Verkrijgbaar in 75 of 150cc.

Monosolenium Pelia in 75cc cup

€4,50 €3,95

Monosolenium Pelia / Pelia Moss is een aparte mossoort die volledig bestaat uit kleine blaadjes. Kan zeer dicht groeien wat veel schuilplaatsen creëert. Verkrijgbaar in 75cc.

Flame moss in 75 cc cup

€4,50

Flame moss is een mossoort die in het aquarium recht omhoog groeit. Dit geeft in het aquarium een mooi aanzicht. Flame moss groeit middelmatig snel en een echte aanwinst is in het aquarium. Verkrijgbaar in 75cc.

Peacock moss in 75 cc cup

€4,50

Peacock moss (Taxiphyllum sp 'Peacock) is een gemakkelijk te houden mossoort welke ook goed tegen wat koeler water kan (18-25 °C). Deze mossoort kan goed op hout / steen gebonden worden maar kan ook goed los in het aquarium toegepast worden.

Taiwan moss in 75 cc cup

€4,50

Taiwan moss (Taxiphyllum alternans) is een mossoort die compacter groeit dan Javamos. Taiwan moss is fris groen van kleur en makkelijk te onderhouden. Verkrijgbaar in 75cc.

Creeping moss in 75cc cup

€4,50

Creeping moss (kruipend mos) is een mossoort uit de vesicularia familie, waar ook java- en christmas moss onder vallen. Creeping moss is een makkelijke mossoort met een iets dichtere groeivorm dan Javamos.

Lomariopsis lineata in 75cc cup

€4,50

Lomariopsis lineata (Süsswassertang) lijkt veel op levermos / Monosolenium maar is eigenlijk een varen plant en geen mos. De plant is zeer gemakkelijk te houden en zowel los als opgebonden toe te passen in het aquarium. Inhoud: 75 cc.

Anchor moss in 50 cc cup

€4,95

Anchor moss is een mossoort die zeer dicht groeit in het aquarium. Deze mossoort is knalgroen en vormt een dichte bos. Groeit het beste op een lage pH. Verkrijgbaar in 50cc cup.

Fissidens fontanus ''Phoenix'' in 25cc cup

€8,95

Fissidens fontanus (Phoenix) is een langzaam groeiende fissidens soort die het goed doet onder wat zuurdere omstandigheden. Een dicht groeiend mos die ideaal is voor garnalen. Verkrijgbaar als 25cc portie.

Fissidens Fontanus op mat

€9,95

fissidens fontanus (Geppii) is een van de meest gewilde mossen van tegenwoordig, en terrecht! Een super mooie groene mossoort die enorme bossen kan vormen. Op mat (5x5cm).

Koraalmos op mat

€9,95

Koraalmos (Riccardia Chamedryfolia) is een mossoort die valt onder de levermossen. Koraalmos vormt zeer kleine blaadjes boven elkaar waardoor het mos vol en dik groeit. Op mat (5x5cm).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »