Aquariummossen zijn erg handig in het aquarium. Mossen houden al het rondzwevende vuil en voer vast, wast jonge aquarium dieren kunnen eten. Dit zorgt er voor dat er een groter percentage jonge dieren zal overleven.


Javamos in cup 75, 150 of 400 cc

€5,50

Javamos is het snelst groeiende mos in het aquarium. Javamos doet het goed onder vrijwel alle omstandigheden. Dit mos in knal groen en zal een aanwinst zijn in uw aquarium. Verkrijgbaar in 75cc, 150cc cup en XL potie: 400cc.

Levermos in cup, 75 of 150 cc

€3,25

Levermos (Monosolenium tenerum) is een aparte mossoort die volledig bestaat uit kleine blaadjes. Kan zeer dicht groeien wat veel schuilplaatsen creëert. Verkrijgbaar in 75 of 150cc.

Christmas moss in cup, 75 of 150 cc

€6,95

Christmas moss in een mossoort voor het aquarium die wat grover groeit dan Javamos. Christmas moss in een soort die veel vertakkingen vormt waardoor deze een dichte bos vormt. Verkrijgbaar in 75 en 150 cc cup.

Spiky moss in cup, 75 of 150 cc

€3,50

Spiky moss (Taxiphyllum sp) is een robuuste mossoort die grove vertakkingen vormt. Door de grove bouw van Spiky moss blijft het geheel mooi open waardoor er zwemruimte open blijft. Verkrijgbaar in 75 of 150cc.

Flame moss in 75 cc cup

€3,95

Flame moss is een mossoort die in het aquarium recht omhoog groeit. Dit geeft in het aquarium een mooi aanzicht. Flame moss is een mossoort die middelmatig snel groeit en een echte aanwinst is in het aquarium. Verkrijgbaar in 75cc.

Big willow moss - In 50 CC cup

€3,95

Big willow moss is een mossoort die lange strengen met grote bladeren vormt. Een erg leuk gezicht in het aquarium, garnalen zijn er weg van! Verkrijgbaar in 50cc cup. Gezond mos uit eigen aquarium.

Taiwan moss in 75 cc cup

€3,95

Taiwan moss (Taxiphyllum alternans) is een mossoort die compacter groeit dan Javamos. Taiwan moss is fris groen van kleur en makkelijk te onderhouden. Verkrijgbaar in 75cc.

Weeping moss in 75 of 150 cc cup

€5,95

Weeping moss (Vesicularia ferriei) is een mossoort die van boven naar beden groeit. Dit mos is daarom ideaal om ergens op te binden of om techniek mee te verbergen. Verkrijgbaar in 75 of 150cc.

Stringy moss in 50 cc cup

€3,75

Stringy moss is een mossoort die erg fijne takjes met uitlopers vormt (stringy). Deze takjes hebben zeer kleine blaadjes en groeien dicht naast elkaar. Verkrijgbaar in 50cc cup.

Anchor moss in 50 cc cup

€4,95

Anchor moss is een mossoort die zeer dicht groeit in het aquarium. Deze mossoort is knalgroen en vormt een dichte bos. Groeit het beste op een lage pH. Verkrijgbaar in 50cc cup.

Cameroon moss in 50 cc cup

€5,95

Cameroon moss is een relatief makkelijke mossoort die het goed doet in aquaria met een lage pH (<7,0). Cameroon moss groeit traag maar is met zijn bijzondere groeiwijze een echte aanwinst in het aquarium. Verkrijgbaar in 50cc cup.

Fissidens fontanus ''geppii'' in 25cc cup

€8,95

Fissidens fontanus (geppii) is een langzaam groeiende fissidens soort die het goed doet onder wat zuurdere omstandigheden. Een dicht groeiend mos die ideaal is voor garnalen. Verkrijgbaar als 25cc portie.

Fissidens Fontanus op mat

€9,95

fissidens fontanus (Geppii) is een van de meest gewilde mossen van tegenwoordig, en terrecht! Een super mooie groene mossoort die enorme bossen kan vormen. Op mat (5x5cm).

Koraalmos in 25cc cup

€8,95 €5,00

Koraalmos (Riccardia Chamedryfolia) is een mossoort die valt onder de levermossen. Koraalmos vormt zeer kleine blaadjes boven elkaar waardoor het mos vol en dik groeit. Verkrijgbaar als 25cc portie.

Koraalmos op mat

€9,95

Koraalmos (Riccardia Chamedryfolia) is een mossoort die valt onder de levermossen. Koraalmos vormt zeer kleine blaadjes boven elkaar waardoor het mos vol en dik groeit. Op mat (5x5cm).

Mosbal 2-3 CM

€1,95

Mosbal maat S. Mooie groene mosbal van 2-3 centimeter. Ook wel bekend onder de naam Cladophora aegagropila. Geeft dieren een plek om te schuilen.

Mosbal 3-4 CM

€2,25

Mosbal maat M. Mooie groene mosbal van 3-4 centimeter. Ook wel bekend onder de naam Cladophora aegagropila. Geeft dieren een plek om te schuilen.

Mosbal 4-5 CM

€2,95

Mosbal maat L. Mooie groene mosbal van 4-5 centimeter. Ook wel bekend onder de naam Cladophora aegagropila. Geeft dieren een plek om te schuilen.

Mosbal 5-7 CM

€4,95

Mosbal maat XL. Mooie groene mosbal van 5-7 centimeter. Ook wel bekend onder de naam Cladophora aegagropila. Geeft dieren een plek om te schuilen.

Mosbal 7-10 CM

€5,75

Mosbal maat JUMBO. Mooie groene mosbal van 7-10 centimeter. Ook wel bekend onder de naam Cladophora aegagropila. Geeft dieren een plek om te schuilen.