Fissidens fontanus ''Phoenix'' in 25cc cup

Fissidens fontanus (Phoenix) is een langzaam groeiende fissidens soort die het goed doet onder wat zuurdere omstandigheden. Een dicht groeiend mos die ideaal is voor garnalen. Verkrijgbaar als 25cc portie.

Lees meer...
Artikelnummer: PS
Aantal: 3

Fissidens fontanus ''Phoenix'' in 25cc cup

 

Fissidens fontanus (Phoenix) is een langzaam groeiende fissidens soort die het goed doet onder wat zuurdere omstandigheden. Fissidens fontanus is een populaire mossoort en de meest gebruikte fissidens soort in het aquarium. Deze soort is een ware pracht om te hebben in het aquarium, en wordt door alle aquariumbewoners zeer gewaardeerd.

Dit mos komt uit eigen aquarium en is geschikt om direct te grbuiken in het aquarium. Kleine garnalen zullen dit mos als schuilplaats gebruiken en kunnen hier veel voedsel vinden.

Fissidens fontanus (Phoenix) doet het goed onder wat zuurdere omstandigheden in combinatie met een beetje plantenvoeding (EasyLife profito).

Andre Gorsselink 29-09-2023 14:43

Best veel en zag er groen uit.


C.L. Nienhuis 10-03-2023 15:40

Bewust voor een traaggroeiend mosje gekozen om op een boompje te plakken. In mijn aquarium heeft echter alles haast, dus het is na 3 weken al flink gegroeid. De garnalen zitten er graag tussen te wroeten.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen