BLAU aquarium gereedschap

Aquarium scharen, pincetten en algenkrabbers van het merk BLAU ter ondersteuning van onderhoud in uw aquarium.


BLAU gebogen schaar 26cm

€16,95

Blau aquariumschaar met gebogen punt voor het snoeien van aquariumplanten. Ideaal voor plekken waar u moeilijk bij kunt komen. Lengte: 26 cm.

BLAU rechte schaar 26cm

€16,95

Blau aquariumschaar met rechte punt voor het snoeien van aquariumplanten. Ideaal voor plekken waar u moeilijk bij kunt komen. Lengte: 26 cm.

BLAU wave schaar 26cm

€16,95

Deze mooie BLAU RVS schaar staat bekend onder de naam wave (golf) schaar. Deze vorm is niet zonder reden. Je zult merken dat als je met deze schaar werkt de knip hoek totaal verandert. Lengte: 26 cm

BLAU spring schaar

€16,95

Een van de meest kenmerkende aquarium scharen is toch wel de spring scissor of veer schaar. Het idee achter de veer is dat je zonder heel veel moeite kunt knippen. 15,5 centimeter lang.

BLAU gebogen pincet 26cm

€10,95

BLAU gebogen pincet die voor veel dingen kan worden gebruikt in het aquarium. Ideaal om plantenwortels goed in de grond te drukken of voer op de juiste plaats te leggen.

BLAU pincet 26cm

€10,95

BLAU rechte pincet die voor veel dingen kan worden gebruikt in het aquarium. Ideaal om plantenwortels goed in de grond te drukken of voer op de juiste plaats te leggen. Lengte: 26 cm.

BLAU sand flattener

€10,50

Deze Blau sand flattener of ook wel aquarium spatel genoemd wordt gebruik gemaakt voor het vlak maken van de aquariumbodem. De brede kant voor het grove werk en de smalle kant voor het fijnere werk. Lengte: 32cm

BLAU algenkrabber

€12,95

BLAU algenkrabber bestaat uit een lange steel van 67 cm en drie verwisselbare koppen: algenspons, algenmes en kiezelschep.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »