(Kien)hout wordt al lang gebruikt in aquaria. Hout zit vol goede stoffen (tannines) die helpen bij het voorkomen van ziektes en bacteriën. Daarnaast vormt hout een voedselgebied voor garnalen en dient het tevens als natuurlijke schuilplaats.
 
Op hout groeit een biofilm van kleine, nuttige micro organismen. Deze micro organismen vormen een constante voedingsbron voor (kleine) garnalen. Dit zorgt voor een constante aanwezigheid van voedsel wat erg belangrijk is voor de overleving van jonge garnalen.


Kienhout / driftwood

€4,50

Kienhout zit vol goede stoffen (tannines) die helpen bij het voorkomen van bacteriën en ziektes. Hout bevat daarnaast een biofilm, wat een belangrijke voedselbron is voor garnalen. Verkrijgbaar in +- 20, 30 en 40 centimeter lengte.

Bush hout natural

€3,95

Bush hout is een natuurlijke houtsoort meet heel veel kleine vertakkingen. Dit hout groeit zeer dicht en is daarom zeer decoratief in het aquarium. Ideaal om mossen en/of planten op te binden. Verkrijgbaar in 2 maten.

Cholla wood

€3,25

Cholla wood is zeer geschikt voor garnalen en andere ongewervelden. Cholla wood zit vol natuurlijke voedingsstoffen en vormen een goede schuilplaats voor kleine vissen, garnalen en kreeften.

Spiderwood

€7,95

Spiderwood is hout met een grillige structuur en een natuurlijke uitstraling. Deze stukken hebben een lengte van 15-25 centimeter. Spiderwood is ideaal om te bekleden met mossen en planten.

Mopani hout

€5,95

Mopani hout is hout uit Afrika. Mopani hout heeft een mooie textuur met verschillende kleuren. Mopani hout is zeer zwaar en zinkt direct. Ideale schuilplaats voor alle aquariumdieren. Stukken van 15-25 centimeter.