Hier vind u prachtige eye-catchers voor in uw aquarium. Wij hebben de natuurlijke bonsai boompjes voor het aquarium in verschillende vormen en maten beschikbaar. Allemaal handgemaakt van natuurlijk wortelhout!


SuperFish Bonsai Driftwood XS

€19,95

Een aquarium bonsai boom is een fantastisch mooie eye-catcher in uw aquarium en wordt erg veel gebruikt bij bijvoorbeeld Aquascaping. De bonsai boom is handgemaakt van 100% natuurlijk hout. Elk stuk is uniek. Afmeting ongeveer 13x10x13cm.

SuperFish Bonsai Driftwood S

€39,75

Een aquarium bonsai boom is een fantastisch mooie eye-catcher in uw aquarium en wordt erg veel gebruikt bij bijvoorbeeld Aquascaping. De bonsai boom is handgemaakt van 100% natuurlijk hout. Elk stuk is uniek. Afmeting ongeveer 23x12x15cm.

SuperFish Bonsai Driftwood M

€50,50

Een aquarium bonsai boom is een fantastisch mooie eye-catcher in uw aquarium en wordt erg veel gebruikt bij bijvoorbeeld Aquascaping. De bonsai boom is handgemaakt van 100% natuurlijk hout. Elk stuk is uniek. Afmeting ongeveer 24x16x20cm.

SuperFish Bonsai Driftwood L

€59,50

Een aquarium bonsai boom is een fantastisch mooie eye-catcher in uw aquarium en wordt erg veel gebruikt bij bijvoorbeeld Aquascaping. De bonsai boom is handgemaakt van 100% natuurlijk hout. Elk stuk is uniek. Afmeting ongeveer 30x20x25cm.