SuperFish Bonsai Driftwood XS

Een aquarium bonsai boom is een fantastisch mooie eye-catcher in uw aquarium en wordt erg veel gebruikt bij bijvoorbeeld Aquascaping. De bonsai boom is handgemaakt van 100% natuurlijk hout. Elk stuk is uniek. Afmeting ongeveer 13x10x13cm.

Artikelnummer: 34.6.1
Aantal: 6

SuperFish Bonsai Driftwood XS

 

Een aquarium bonsai boom is een fantastisch mooie eye-catcher in uw aquarium en wordt erg veel gebruikt bij bijvoorbeeld Aquascaping. De bonsai boom is handgemaakt van 100% natuurlijk hout. Elk stuk kost redelijk wat tijd om te maken en is 100% uniek.

De vele details geven de boom een schitterend karakter. Op de boom zijn aquarium mossen of andere aquariumplanten zoals Anubias, varens of Bucephalandra zeer goed te bevestigen. Op deze manier kunt u indien gewenst de boom geheel naar eigen wens afmaken om het geheel een nog natuurlijker uiterlijk te geven.

Door de bonsai boompjes te combineren met rotsen en aquariumplanten kunt u prachtige mini-landschappen (aquascapes) creëren.

De bonsai boompjes bevatten tevens natuurlijke looizuren en humuszuren. Deze looizuren en humuszuren kunnen het water lichtelijk bruin kleuren en zorgen op een natuurlijke manier voor een lichte daling in de pH waarde van het water. Daarnaast werken deze stoffen ziekte en schimmel werend.

Het hout kan even drijven alvorens het zinkt naar de bodem. U zou het hout kunnen voorweken in een emmer met koud water zodat deze vol kan zuigen met water. Wanneer deze in de emmer zinkt kan het hout direct in het aquarium geplaatst worden. Dit kan 1 - 7 dagen duren. Let op: kook natuurproducten nooit uit!

Let op: de verstrekte afbeelding is alleen ter referentie en geeft een goede indicatie van het product. Omdat dit een handgemaakt natuurproduct is zal de werkelijke kleur, vorm en maat kunnen variëren.

Afmeting: ongeveer 13 x 10 x 13 cm.

Teddo van Mierle 03-12-2023 07:36

Is toch aan de kleine kant. Zelf overigens het 'formaat' in de webshop gekozen.


C.L. Nienhuis 10-03-2023 15:38

Erg leuk boompje om een mosje op te plakken. Zeer geschikt voor een klein aquarium. Duurt wel lang voordat hij gezonken is, daarom heb ik hem ingeklemd tussen twee stenen.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »