Wabi Kusa driftwood

Wabi Kusa driftwood 5-12cm zijn natuurlijke stukjes drijfhout/kienhout. Driftwood is zeer geschikt voor gebruik in de Wabi Kusa en geeft het geheel een natuurlijke uitstraling. Ook zeer geschikt voor gebruik in aquaria. Inhoud: 2 stukjes van 5-12cm.

Artikelnummer: TM 13
Aantal: 58

Wabi Kusa driftwood

 

Wabi Kusa driftwood 5-12cm zijn natuurlijke stukjes drijfhout/kienhout. Hout is één van de belangrijkste eyecatchers binnen de Wabi Kusa. Omdat een Wabi Kusa gebaseerd is op het creëren van een miniatuur tuin is hout een zeer belangrijk onderdeel hiervan. Hout zorgt voor de unieke uitstraling en maakt van de Wabi Kusa een natuurlijk en speels ogend geheel.

Wabi Kusa driftwood is tevens zeer geschikt voor gebruik in het aquarium. De nano stukjes driftwood zijn zeer geschikt voor kleine aquaria en om mossen en/of planten op te binden. Driftwood zit tevens vol goede stoffen (tannines) die helpen bij het voorkomen van bacteriën en ziektes. Onder water groeit er op driftwood een biofilm. Deze biofilm bestaat uit kleine, nuttige micro organismen die een belangrijke voedselbron voor (jonge) garnalen zijn.

Inhoud: 2 stukjes van 5-12 centimeter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »