Aquarium Hout en schorsAquarium Hout en schors bevatten beide veel goede stoffen (tannines) die ziektes en bacteriën helpen voorkomen. Daarnaast wordt aquarium hout en schors gebruikt door garnalen om micro organismen van af te grazen. Dit maakt hout en schors de ideale attributen voor in het aquarium.
 
Het is belangrijk om hout en schors nooit uit te koken of te behandelen met heet water. Dit zorgt er voor dat alle tannines uit het hout verdwijnen en dat de houtstructuur kapot gaat. Dit zorgt op zijn beurt weer voor rottend hout in het aquarium.

Wij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende soorten aquarium hout in ons assortiment in diverse afmetingen. Hout is uiteraard een natuurprodukt en de foto's geven een indicatie van hoe het produkt er uit ziet. De vorm en kleuring kunnen daarom afwijken van de produktfoto's.

Als u specifieke eisen heeft aan voor het hout in uw aquarium kunt u ook altijd terecht in onze winkel in Drachten om zelf een mooi stuk hout uit te zoeken.

Wilt u een stuk hout kopen voor uw aquarium, maar u heeft nog specifieke vragen of wensen? Dan kunt u altijd contact met ons nemen. Wij helpen u graag!