Dennerle waterbehandeling

Met de waterbehandelingsproducten van Dennerle bent u altijd zeker van de optimale waterkwaliteit en veilig gebruik van het aquarium. Dennerle heeft een breed assortiment met meerdere voorbereiders, bacteriën en gespecialiseerde garnalen producten. Deze producten zijn allemaal samengesteld voor gebruik in nano aquaria waardoor de balans in het aquarium niet wordt verstoord en kleine nano aquaria gemakkelijker te stabiel te houden zijn. 


Dennerle nano verzorgingsset

€17,95

Met de Dennerle nano verzorgingsset haalt u het complete pakket voor het succesvol kunnen houden van garnalen meteen in huis! Dit pakket bevat een watervoorbereider, ondersteunende macro elementen en veilige plantenvoeding voor dagelijks gebruik.

Dennerle nano waterbehandelingsmiddel 

€7,25

Dennerle nano waterbehandelingsmiddel maakt leidingwater veilig voor garnalen en gebruik in nano aquaria. Dit middel zal schadelijke stoffen zoals chloor en gevaarlijke zware metalen direct neutraliseren. Goed voor 150 liter nieuw water.

Dennerle nano FB7 bacto elixier

€7,50

Dennerle nano FB7 bacto elixier verwijdert afvalstoffen zoals ammoniak en nitriet uit het water en zorgt voor directe toevoeging van filterbacteriën. Dit product is zeer geschikt voor gebruik tijdens onderhoud en het opstarten van een nieuw aquarium.

Dennerle nano crusta mineral

€7,25

Dennerle nano crusta mineral bestaat een mix van verschillende klei mineralen voor optimale waterkwaliteit en zuiverende werking. Bevat tevens vrije calcium en magnesium voor optimale ondersteuning bij de vervelling en kleuring.

Dennerle Bacto Elixier FB7

€12,95

Dennerle Bacto Elixier FB7 verwijdert afvalstoffen zoals ammoniak en nitriet uit het water en zorgt voor directe toevoeging van filterbacteriën. Dit product is zeer geschikt voor gebruik tijdens onderhoud en het opstarten van een nieuw aquarium. 250/500ml

Dennerle All in One Elixier

€8,95

Dennerle All in One Elixier is een compleet waterbehandelingsmiddel. All in One is een complete watervoorbereider, verzorgingsproduct, plantenvoeding, koolstofbron en filterbacteriën in een flesje! Verkrijgbaar in 100, 250 en 500 milliliter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »