Wabi Kusa hout

Hout is één van de belangrijkste eyecatchers binnen de Wabi Kusa. Omdat een Wabi Kusa gebaseerd is op het creëren van een miniatuur tuin is hout een zeer belangrijk onderdeel hiervan. Hout zorgt voor de unieke uitstraling en maakt van de Wabi Kusa een natuurlijk en speels ogend geheel.

Alle houtsoorten uit deze categorie kunnen ook gebruikt worden in aquaria.

Opbouw Wabi Kusa

  1. (Hydrokorrels) & Soil. hier wortelen de planten in. Speciale bodemgrond voor ondersteuning van de plantengroei
  2. Gedroogd mos & bodembedekker. Gedroogd mos zorgt voor het vasthouden van vocht
  3. Hardscape zoals hout en stenen
  4. (Aquarium)planten


Wabi Kusa driftwood

€8,95

Wabi Kusa driftwood 5-12cm zijn natuurlijke stukjes drijfhout/kienhout. Driftwood is zeer geschikt voor gebruik in de Wabi Kusa en geeft het geheel een natuurlijke uitstraling. Ook zeer geschikt voor gebruik in aquaria. Inhoud: 2 stukjes van 5-12cm.

Wabi Kusa honeycomb wood

€8,95

Wabi Kusa honeycomb wood zijn natuurlijke stukjes hout met gaten. Honeycomb wood is zeer geschikt voor gebruik in de Wabi Kusa en geeft het geheel een natuurlijke uitstraling. Ook zeer geschikt voor gebruik in aquaria. Inhoud: 2 stukjes van 5-12cm.

Wabi Kusa slim wood

€8,95

Wabi Kusa slim wood zijn natuurlijke stukjes spiderwood (mini). Slim wood is zeer geschikt voor gebruik in de Wabi Kusa en geeft het geheel een natuurlijke uitstraling. Ook zeer geschikt voor gebruik in aquaria. Inhoud: 2 stukjes van 7-18cm.

Wabi Kusa dark slim wood

€8,95

Wabi Kusa dark slim wood zijn natuurlijke stukjes river wood. Dark slim wood is zeer geschikt voor gebruik in de Wabi Kusa en geeft het geheel een natuurlijke uitstraling. Ook zeer geschikt voor gebruik in aquaria. Inhoud: 2 stukjes van 7-18cm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »