Hier vindt u alle toebehoren voor uw luchtpomp, zoals luchtslang, koppelstukken, luchtverdelers, luchtstenen etc.


Luchtslang standaard 4-6mm, per meter

€0,70

Transparante standaard luchtslang (4-6mm) die wordt gebruikt bij luchtpompen, luchtstenen en sponsfilters. Verkoop per meter.

Luchtslang 2 meter 4-6mm

€1,40 €0,95

Transparante standaard luchtslang (4-6mm) die wordt gebruikt bij luchtpompen, luchtstenen en sponsfilters. Verkoop per meter.

Luchtslang siliconen 4-6 mm, per meter

€0,95

Siliconen slang 4-6mm is de standaard maat die wordt gebruikt bij luchtpompen, luchtstenen en sponsfilters. De siliconenslang is zeer flexibel en is daarom gemakkelijk om mee te werken. Verkoop per meter.

Transparante aquarium slang

€1,95

Met de aquarium slang transparant kunt u gemakkelijk water (of lucht) verplaatsen van A naar B. Deze slang wordt vaak gebruikt op externe aquarium filters en grote luchtpompen. Deze aquarium slang is in 3 verschillende afmetingen te verkrijgen.

Antraciet aquarium slang

€1,95

Met de aquarium slang antraciet kunt u gemakkelijk water (of lucht) verplaatsen van A naar B. Deze slang wordt vaak gebruikt op externe aquarium filters en grote luchtpompen. Deze aquarium slang is in 3 verschillende afmetingen te verkrijgen.

Luchtslang connector 4mm

€0,30

Sterke luchtslang connector voor het verbinden van de 4-6mm luchtslang.

Luchtslang splitsing 4mm

€0,50

T splitsing voor luchtslang. Verdeelt de lucht van 1 luchtslang naar 2 luchtslangen. Geschikt voor 4-6 millimeter luchtslangen.

Luchtslang splitsing 4mm / 4 weg

€0,80

4 weg splitsing voor luchtslang. Verdeelt de lucht van 1 luchtslang naar 3 luchtslangen. Geschikt voor 4-6 millimeter luchtslangen.

Knie stuk 90º 4/6 mm

€0,30

Kniestuk voor het verbinden van 4-6mm luchtslang in een 90º hoek.

Kraan voor luchtslang 4mm

€0,80

Met deze kraan kunt u zelf regelen hoe veel lucht er door de luchtslang gaat. Ideaal bij meerdere filters, aquaria, etc.

Terugslagventiel 4/6 mm

€0,80

Een terugslagventiel zorgt er voor dat lucht en co2 maar één kant op kunnen, het aquarium in. Voorkomt lekkage en het leeglopen van een aquarium.

Slangverloop

€1,95

Met de slangverloop kunt u verschillende formaten slang met elkaar verbinden. Wij hebben rechte verloopjes en T-stuk verloopjes voor de maten slang die wij verkopen. Wij hebben 4/6/9 - 12/16 en 16/22mm verloopjes.

Luchtverdeler verchroomd

€2,00

Met de verchroomde luchtverdeler kunt u gemakkelijk van 1 naar meerdere luchtuitgangen. Wij hebben de verchroomde luchtverdeler in 1 weg (kraantje), 2 weg, 3 weg, 4 weg en 5 weg. Alle verdelers zijn geschikt voor de standaard 4-6mm slang.

Aansluitset Luchtpomp

€4,95 €2,50

Complete uitstroomset voor aquarium luchtpompen met een doorvoer tot 150 l/h. Inclusief: 2 meter luchtslang, luchtsteen, terugslagventiel, t-splitsing en zuignap.

SuperFish air-set

€5,95

De SuperFish air-set bevat alles om uw luchtpomp direct aan te sluiten op het aquarium. De set bevat; 2,5 meter luchtslang, connector/splitsing stukjes (T - Y en L), 2 kraantjes voor het regelen van de luchttoevoer en 1 terugslagventiel.

Luchtsteen rond 25mm

€0,95 €0,45

Ronde luchtsteen om zuurstof te verspreiden in aquarium . Brengt het water in beweging. Maakt het aquarium water helder en verwijdert vuil.

Luchtsteen 4/6mm aansluiting

€0,60

Luchtsteentje om zuurstof te verspreiden in het aquarium. Brengt het water in beweging. Maakt het aquarium water helder en verwijdert vuil. Lengte: 2,5 cm. Doorsnee 1,5 cm.

Luchtsteen rond 4cm

€5,95

Met deze luchtsteen kun je op een eenvoudige manier zorgen voor een goede beluchting van je aquarium. Je sluit de steen aan op een luchtpomp met luchtslang en legt de steen op de bodem van je aquarium. Geeft fraaie luchtbellen.

Schildpad Luchtsteen 4MM

€1,25 €0,95

Luchtsteentje in de vorm van een schildpad om zuurstof te verspreiden in het aquarium. Brengt het water in beweging. Maakt het aquarium water helder en verwijderd vuil. Afmeting 42x54mm.

Ebi Oxygenius uitstromer

€1,75

Me de Oxygenius uitstromer zorgt u voor meer zuurstofafgifte over een groter oppervlak binnen het aquarium. Daar de zuurstof meer ruimte krijgt om uit te stromen zal er meer water in aanraking komen met de bellen waardoor er meer zuurstof opgenomen k...

Eheim lucht diffuser

€6,95

De eheim lucht diffuser is speciaal ontwikkeld om de lucht zo ver mogelijk af te breken in kleine belletjes. Dit zorgt voor een optimale opname van zuurstof in het aquarium.

SuperFish flexi-diffuser

€3,25

De SuperFish flexi-diffuser is een flexibele poreuze slang welke u zelf vorm kunt geven. Zo kunt u deze bijvoorbeeld om drijfhout, stenen of deco wikkelen en in iedere gewenste vorm buigen. Verkrijgbaar in 3 lengtes.

Dennerle nano slanghouder

€5,95

Met de Dennerle nano slanghouder kan gemakkelijk elke 4-6 mm slang elegant over de rand van het aquarium worden begeleid. Tevens voorkomt dit product dat de slang gaat knikken / dichtknijpen op de glasrand van het aquarium.

Luchtslang splitsing groen 4-6 mm

€0,50 €0,35

Luchtslang splitsing groen, van 1 naar 2 slangen. Geschikt voor de standaard 4-6mm luchtslang.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »