Aquarium Grind - KwartsgrindAquarium grind is één van de meest populaire aquarium bodembedekkingen. Aquarium grind is er in meerdere verschijningsvormen: naast natuurgrind kennen we ook kwartsgrind. Kwartsgrind is dubbel gebakken en afgerond zodat deze 100% veilig is voor vissen, garnalen en slakken. Dit aquarium grind is kH en pH neutraal en doet niks met de waterwaarden. Zorgt tevens voor een uitstekende bacteriehuishouding.

Door de ronde vorm is de doorstroming in de bodem optimaal. In de bodem vinden veel omzettingen plaats die zorgen voor een optimale waterkwaliteit. Deze korrel zal nooit breken en altijd zijn originele vorm en kleur behouden.
Het beste aquarium grind kan worden gebruikt voor een natuurlijke uitstraling van uw aquarium. Vaak wordt aquariumgrind gebruikt in combinatie met een voedingsbodem, waarbij de voedingsbodem zorgt voor de noodzakelijke voeding voor uw aquariumplanten.

Wilt u aquarium grind kopen? Wij hebben diverse soorten grind in ons assortiment. Er is altijd wel een kleur siergrind dat bij uw aquarium past.