AquaMasterTools meetinstrumenten

AquaMasterTools is een Nederlandse ontwikkelaar voor hoogwaardige meetinstrumenten. Deze meetinstrumenten en vloeistoffen zijn allemaal voor de voedingsindustrie gekeurd en werken daarom met de grootste precisie. De meters kunnen voor vrijwel alle doeleinden worden gebruikt zoals aquaria, vijver, voedingsindustrie, kassen, kweken van planten, zwembaden, etcetera.


AquaMaster Tools P50 pro PH/Temp

€63,95 €54,95

Met de AquaMaster Tools P50 pro pH meter bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare pH meting. De meter is geheel waterdicht, voorzien van automatische temperatuur correctie en automatische kalibratie. Simpel in bediening, betrouwbaar resultaat.

AquaMaster Tools E50 pro EC/Temp

€58,95 €52,95

Met de AquaMaster Tools E50 pro EC/Temp bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare EC (microsiemens) meting. De meter is geheel waterdicht, voorzien van automatische temperatuur correctie en automatische kalibratie. Simpel in bediening, betrouwbaar re

AquaMaster Tools P110-Pro PH/EC/Temp

€81,95

Met de professionele AquaMaster Tools P110 pro kunt u op een uiterst nauwkeurige manier van de EC, pH en watertemperatuur meten. Met vervangbare elektrode en automatische calibratie.

AquaMaster Tools P160-Pro pH/EC/TDS/Temp

€104,95 €99,95

Gebruik de professionele AquaMaster Tools P160 pro voor een uiterst nauwkeurige meting van pH, EC/US PPM/TDS en Watertemperatuur. Met vervangbare electrode en automatische calibratie. Inclusief toebehoren.

AquaMaster Tools Combo Meter 700 Pro 2 pH/EC/TDS/CF/Temp

€228,95 €216,95

De AquaMaster Tools Combo Meter 700 Pro 2 is ontworpen voor de echte professional. De monitor is speciaal ontworpen voor langdurig gebruik met minimaal onderhoud. Steek de stekker van de voeding in het stopcontact, kalibreer en de monitor is klaar voor do

AquaMaster Tools pH 4.01 kalibratie vloeistof

€6,50

Om er voor te zorgen dat de pH meter exacte metingen blijft geven dient u de pH meter regelmatig te kalibreren. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare AquaMaster Tools pH 4.01 kalibratie vloeistof. Inhoud: 100ml.

AquaMaster Tools pH 7.00 kalibratie vloeistof

€6,50

Om er voor te zorgen dat de pH meter exacte metingen blijft geven dient u de pH meter regelmatig te kalibreren. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare AquaMaster Tools pH 7.00 kalibratie vloeistof. Inhoud: 100ml.

Aquamaster Tools 1413 µS/cm EC kalibratie vloeistof

€6,50

Om er voor te zorgen dat de EC meter exacte metingen blijft geven dient u de EC meter regelmatig te kalibreren. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare AquaMaster Tools 1413 µS/cm kalibratie vloeistof. Inhoud: 100ml.

AquaMaster Tools bewaarvloeistof KCI

€6,50

Met de bewaarvloeistof van AquaMaster Tools kunt u uw elektroden voor korte en lange tijd wegzetten zodat de elektroden niet uitdrogen en langer meegaan. Door meters te bewaren in een bewaaroplossing en de elektroden nat te houden blijven de metingen accu

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »