AquaMaster Tools P110-Pro PH/EC/Temp

Met de professionele AquaMaster Tools P110 pro kunt u op een uiterst nauwkeurige manier van de EC, pH en watertemperatuur meten. Met vervangbare elektrode en automatische calibratie.

Lees meer...
Artikelnummer: 19.3.1
Aantal: 5

AquaMaster Tools P110-PRO EC/PH/Temperatuurmeter

 
Met de AquaMaster Tools P110-Pro combimeter kunt u zeer nauwkeurig de pH en geleidbaarheid (in microsiemens) bepalen. Met de eenvoudig te bedienen knoppen schakelt u gemakkelijk tussen de parameters. De meter is geheel waterdicht en tevens voorzien van een elektrode die los vervangen kan worden (op bestelling te leveren).

De pH heeft een meetbereik van 0.1 tot 14.0 pH met een accuratie van +- 0.1 pH. U kunt de pH op de meter automatisch kalibreren met 1 van onze bufferoplossingen (4.01, 7.00). Het is aan te raden om de meter minimaal 3 keer per jaar te kalibreren. 

De EC heeft een meetbereik van 0.0 tot 19.9 µS/cm met een accuratie van +-2% µS/cm (x100 voor microsiemens). U kunt de EC op de meter automatisch kalibreren met de bufferoplossing 1413 µS/cm. Het is aan te raden om de meter minimaal 3 keer per jaar te kalibreren. 
 
Hoe werkt de meter ?
  1. Verwijder het beschermkapje.
  2. Reinig de elektrode zorgvuldig met gedistilleerd water en droog deze af.
  3. Druk op de Aan/uit toets zodat de meter opstart.
  4. Steek de meter rechtop in de oplossing tot de rand en roer zachtjes. Wacht enkele seconden tot de juiste waarde op het display verschijnt.
  5. Druk op de C/F toets om te schakelen tussen Celsius en Fahrenheit.
  6. Druk op de MODE toets om te schakelen tussen pH en EC.
  7. Spoel na gebruik de elektrode schoon met water en druk op de Aan/uit toets om de meter uit te schakelen.
Wij adviseren om de meter rechtop te bewaren met KCI bewaarvloeistof in het beschermkapje. Let op, deze meter kan ook droog bewaard worden!
 
Inhoud

- 1 x Combo Pen P110 Pro
- 1 x Handleiding (NL - EN - DE)
- 3 × 1,5 Volt AG-13 knoopcel

Handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »