Colombo waterkwaliteit aquarium

Colombo heeft een brede lijn aan waterbehandeling producten en filterbacteriën. Deze Colombo producten zijn allemaal in Nederland gemaakt en zijn duurzaam & economisch in gebruik. Omdat de complete productlijn veel producten omvat heeft u met 1 merk alles voor het controleren & stabiel houden van uw aquarium!


Colombo Aqua Start

€12,50

Colombo Aqua Start maakt leidingwater direct veilig voor het aquarium. Schadelijke stoffen uit leidingwater worden direct geneutraliseerd waardoor dit veilig is voor vissen en andere bewoners. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Bacto Start

€5,95

Colombo Bacto Start bevat bacteriën voor aquarium filters. De levende bacteriën bevorderen de werking van het filter en stimuleren de afbraak van afvalstoffen. Bacto Start kan nieuwe filters direct een boost geven! Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Starter Set

€23,50 €20,75

De Colombo Starter Set is samengesteld om nieuwe, startende aquaria een kickstart te geven. Met de Aqua Start maakt u leidingwater direct geschikt voor het aquarium en worden belangrijke elementen toegevoegd. Bacto start voegt vitale bacteriën toe.

Colombo Bacto Care

€7,75

Colombo Bacto Care bevat levende bacteriën welke zowel het aquarium filter, als de natuurlijk reinigende werking van het aquarium onderhouden/versterken. Ondersteunt het natuurlijke evenwicht. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Aqua Care

€5,95

Colombo Aqua Care houdt het aquarium op een natuurlijke manier schoon en helder. Door Aqua Care toe te voegen worden afvalstoffen zoals nitraat en fosfaat snel afgebroken en wordt zweefvuil uit het water gefilterd. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Goldfish Care

€5,95

Colombo Goldfish Care is speciaal samengesteld voor aquaria met goudvissen. Colombo Goldfish Care voegt zouten, vitaminen, mineralen en andere verzorgende bestanddelen toe en voorkomt zo ziektes. Verkrijgbaar in 100 milliliter.

Colombo pH Min

€5,95

Colombo pH min verlaagt de pH (zuurgraad) van het water op een natuurlijke manier. Een lagere pH waarde kan nodig zijn voor specifieke bewoners maar bevordert ook de plantengroei. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo KH Plus

€5,95

Colombo KH Plus verhoogt de KH (carbonaathardheid) wat van essentieel belang is voor een stabiele pH waarde. Zeker in gebieden met een lage KH-waarde in het kraanwater kan dit een belangrijke toevoeging zijn. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo GH Plus

€5,95

Colombo GH Plus verhoogt de GH (totale hardheid) zonder invloed te hebben op de KH en pH. Hierdoor worden belangrijke zouten en mineralen aan het water toegevoegd. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Algisin

€8,75

Colombo Algisin is een effectief bestrijdingsmiddel tegen veel verschillende soorten algen. Algisin is één van de weinige middelen met actieve bestanddelen welke effectief algengroei en algvorming bestrijden. Verkrijgbaar in 100 & 250 milliliter.

Colombo Black water

€11,75

Colombo Black water zorgt voor de nabootsing/creatie van het zogenoemde ''black water'' biotoop. Black water is een mix van natuurlijke tannines en humuszuren wat tevens zorgt voor een natuurlijke verlaging van de pH-waarde. Inhoud; 250 milliliter.

Colombo Aerocol

€12,95

Colombo Aerocol is een effectief bestrijdingsmiddel tegen alle soorten blauwalg in zoetwateraquaria. Aerocol is zeer effectief en duurzaam in gebruik. Onschadelijk voor vissen, garnalen, etc. bij aanbevolen dosering. Verkrijgbaar in 100 milliliter.

Colombo Aqua Salt

€7,75

Colombo Aqua Salt is volledig natuurlijk gezuiverd zeezout, rijk aan mineralen. Colombo Aqua Salt laat zuurstof vrij komen en helpt vissen bij de genezing van uitwendige wonden, schimmels en bacteriën. Verkrijgbaar in 325 en 1300 gram.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »