Colombo Starter Set

De Colombo Starter Set is samengesteld om nieuwe, startende aquaria een kickstart te geven. Met de Aqua Start maakt u leidingwater direct geschikt voor het aquarium en worden belangrijke elementen toegevoegd. Bacto start voegt vitale bacteriën toe.

Artikelnummer: 34.3.16

Colombo Starter Set

 

De Colombo Starter Set is speciaal samengesteld om nieuwe, startende aquaria een kickstart te geven. De set bestaat uit 250 milliliter van elk Aqua Start en Bacto Start.

Aqua Start

Colombo Aqua Start maakt leidingwater direct veilig voor het aquarium. Zo worden schadelijke stoffen zoals metalen en chloride direct geneutraliseerd waardoor het water veilig is voor vissen en andere bewoners. Naast het neutraliseren van schadelijke stoffen is Colombo Aqua Start een toevoeging van colloïden en vitamines om de slijmhuid van vissen te versterken en daarmee de kans op ziektes te verkleinen.

Bij elke waterwissel 4 milliliter per 10 liter nieuw water toevoegen. Een volle dop bevat 10 milliliter, voor kleinere hoeveelheden raden we een doseerspuit aan. Inhoud: 250 milliliter (voor 625 liter water).

Bacto Start

Colombo Bacto Start bevat bacteriën voor aquarium filters. De levende bacteriën bevorderen de werking van het filter en stimuleren de afbraak van afvalstoffen. Hierdoor blijft het aquarium in balans en blijft de waterkwaliteit optimaal.

Aangezien er in een nieuw aquarium nog niets bestaat moeten de filterbacteriën in het aquarium filter nog tot stand komen. Om deze reden dient een aquarium altijd minimaal 4 tot 6 weken in te draaien. Door gebruik te maken van Colombo Bacto Start wordt het filter direct geënt met de juiste filterbacteriën waardoor het filter en de algehele opstart van het aquarium een boost krijgt.

Voeg voor een nieuw aquarium 10 milliliter per 10 liter aquarium water toe. Voeg voor regulier onderhoud en/of schoonmaakbeurt van het filter 5 milliliter per 10 liter aquarium water toe. Een volle dop bevat 10 milliliter, voor kleinere hoeveelheden raden we een doseerspuit aan. Inhoud: 250 milliliter (voor 250/500 liter water).

2 losse flesjes kosten € 23,50. Nu samen in de set voor € 18,95.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »