Wabi Kusa Gedroogd mos & bodembedekker

Gedroogd mos & bodembedekkers zijn belangrijke onderdelen voor een Wabi Kusa. Gedroogd mos (sphagnum mos) werkt in de Wabi Kusa als een soort spons. Gedroogd mos heeft het vermogen om vocht op te nemen en langzaam af te geven binnen de Wabi Kusa. Hierdoor blijft de Wabi Kusa vochtig en krijgen planten voldoende vocht om te kunnen floreren.

De verschillende bodembedekkers vormen de eerste decoratieve laag in de Wabi Kusa. De bodembedekker komt rechtstreeks op de soil en geeft een decoratieve uitstraling aan de bodem van de Wabi Kusa. Verschillende bodembedekkers mixen en spelen met hoogte zorgt voor een natuurlijk en speels effect binnen de Wabi Kusa.

Opbouw Wabi Kusa

  1. (Hydrokorrels) & Soil. hier wortelen de planten in. Speciale bodemgrond voor ondersteuning van de plantengroei
  2. Gedroogd mos & bodembedekker. Gedroogd mos zorgt voor het vasthouden van vocht
  3. Hardscape zoals hout en stenen
  4. (Aquarium)planten


Wabi Kusa moss

€3,95

Wabi Kusa moss (sphagnum mos) werkt in de Wabi Kusa als een soort spons. Wabi Kusa moss heeft het vermogen om vocht op te nemen en langzaam af te geven. Hierdoor blijft de Wabi Kusa vochtig en blijven planten nat genoeg om te floreren. Inhoud; 1 liter.

Wabi Kusa ceramic balls

€2,95

Wabi Kusa ceramic balls zijn hydrokorrels welke optioneel onder de soil gebruikt kunnen worden. De ceramic balls zijn poreus en houden daardoor veel vocht vast. Door de korrels onder de soil te gebruiken blijft de Wabi Kusa langer vochtig. Inhoud; 1 liter

Wabi Kusa snow white sand

€4,95

Wabi Kusa snow white sand is wit zand en kan direct op de soil gebruikt worden. De witte kleur zorgt voor een mooi contrast en wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld straatjes of contouren mee te vormen. Inhoud; 1 kilo, ook geschikt voor gebruik in aquaria!

Wabi Kusa calcium sand

€4,95

Wabi Kusa calcium sand is zand met een natuurlijke zandkleur en kan direct op de soil gebruikt worden. Calcium sand geeft de Wabi Kusa een natuurlijke uitstraling en is breed inzetbaar als bodembedekker. Inhoud; 1 kilo, ook geschikt voor gebruik in aquari

Wabi Kusa brown gravel

€4,95

Wabi Kusa brown gravel is natuurgetrouwe gravel met een formaat van 2-4 mm en kan direct op de soil gebruikt worden. Brown gravel geeft de Wabi Kusa een natuurlijke uitstraling. Inhoud; 1 kilo, ook geschikt voor gebruik in aquaria!