Het kiezen van de juiste Lily Pipe hangt af van de populatie van uw aquarium. Sommige vissen hebben een sterke stroming nodig, in welk geval de Lily Pipe Jet wordt aanbevolen. Omgekeerd, als uw bewoners van kalm water houden, is het raadzaam om de Lily Pipe Ball te gebruiken, deze vermindert de stroming in uw aquascape.
Ten slotte, als je CO2 gebruikt voor je planten, is de originele Lily Pipe in de vorm van een trompet het meest geschikt omdat zijn vorm een ​​beter behoud van het CO2-niveau mogelijk maakt.


BLAU lily pipe nano jet outflow

€19,95

Deze Blau Lily Nano Jet filter uitstroom is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Speciaal voor kleine aquaria. Verkrijgbaar met 9/12 en 12/16 mm aansluiting.

BLAU lily pipe ball outflow

€29,95

Deze Blau Lily Ball filter uitstroom is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Verkrijgbaar met 12/16 en 16/22 mm aansluiting.

HS Aqua Lily pipe uitstroom

€28,95

Deze HS Aqua Lily pipe filter uitstroom is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Speciaal gemaakt voor een optimale watercirculatie in het aquarium. Verkrijgbaar met 12/16 en 16/22 mm aansluiting.

HS Aqua Lily pipe instroom

€20,95

Deze HS Aqua Lily pipe filter instroom is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Verkrijgbaar voor 12/16 en 16/22 mm filterslangen.

HS Aqua Oppervlakte skimmer

€35,95

Deze HS Aqua oppervlakte skimmer is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Houdt het wateroppervlak vrij van vuildeeltjes waardoor deze er altijd fris uit ziet. Verkrijgbaar in 12/16 mm en 16/22 mm aansluitin

BLAU lily pipe trumpet outflow

€32,50

Deze Blau Lily Trumpet filter uitstroom is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Verkrijgbaar met 12/16 en 16/22 mm aansluiting.

BLAU lily pipe nano inflow

€20,50

Deze Blau Lily filter instroom is speciaal ontworpen voor kleine aquaria en is veel korter dan de normale inflow versie. Verkrijgbaar met 9/12 en 12/16 mm aansluiting. Hoogte 15cm.

BLAU lily pipe inflow

€29,95

Deze Blau Lily pipe filter instroom is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Verkrijgbaar voor 12/16 en 16/22 mm filterslangen.

SuperFish RVS in/uitstroom set

€47,95

De SuperFish RVS in/uitstroom set is een complete set met 1 instoom en 1 uistroom buis. De buizen zijn stijlvol, robuust en onbreekbaar waardoor deze handiger kunnen zijn dan glazen lily pipes. Inclusief bevestigingsklemmen. Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Eheim installatieset 1 (inlaat)

€24,95

Met de Eheim installatieset 1 heeft u alle accessoires voor de inlaat direct compleet. De inlaat is in maat verstelbaar waardoor deze geschikt is voor nagenoeg elk aquarium. Verkrijgbaar voor 2 slangmaten; 12/16 & 16/22 millimeter.

Eheim installatieset 2 (uitlaat)

€24,95

Met de Eheim installatieset 2 heeft u alle accessoires voor de uitlaat/drukzijde direct compleet. De spraybar is in maat verstelbaar waardoor deze geschikt is voor nagenoeg elk aquarium. Verkrijgbaar voor 2 slangmaten; 12/16 & 16/22 millimeter.

Juwel Eccoskim

€46,95

De Juwel Eccoskim is de compacte en energiezuinige oppervlaktezuiger voor alle aquaria. Dankzij de filterophanging kunt u heel simpel de EccoSkim direct op het Juwel binnenfilter aanbrengen, maar middels zuignappen is de Juwel Eccoskim ook op alle aquari

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »