Het kiezen van de juiste Lily Pipe hangt af van de populatie van uw aquarium. Sommige vissen hebben een sterke stroming nodig, in welk geval de Lily Pipe Jet wordt aanbevolen. Omgekeerd, als uw bewoners van kalm water houden, is het raadzaam om de Lily Pipe Ball te gebruiken, deze vermindert de stroming in uw aquascape.
Ten slotte, als je CO2 gebruikt voor je planten, is de originele Lily Pipe in de vorm van een trompet het meest geschikt omdat zijn vorm een ​​beter behoud van het CO2-niveau mogelijk maakt.


HS Aqua Lily pipe uitstroom

€26,75

Deze HS Aqua Lily pipe filter uitstroom is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Speciaal gemaakt voor een optimale watercirculatie in het aquarium. Verkrijgbaar met 12/16 en 16/22 mm aansluiting.

HS Aqua Lily pipe instroom

€19,75

Deze HS Aqua Lily pipe filter instroom is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Verkrijgbaar voor 12/16 en 16/22 mm filterslangen.

HS Aqua Oppervlakte skimmer

€33,95

Deze HS Aqua oppervlakte skimmer is gemaakt van hoogwaardig kleurloos glas dat vrijwel onzichtbaar is in het aquarium. Houdt het wateroppervlak vrij van vuildeeltjes waardoor deze er altijd fris uit ziet. Verkrijgbaar in 12/16 mm en 16/22 mm aansluitin