Juwel Eccoskim

De Juwel Eccoskim is de compacte en energiezuinige oppervlaktezuiger voor alle aquaria. Dankzij de filterophanging kunt u heel simpel de EccoSkim direct op het Juwel binnenfilter aanbrengen, maar middels zuignappen is de Juwel Eccoskim ook op alle aquari

Lees meer...
Artikelnummer: 32.1.6
Aantal: 2

Juwel Eccoskim

 
De Juwel EccoSkim combineert de productvoordelen van een compacte oppervlaktezuiger met een hoog, verstelbaar oppervlak-zuigvermogen. Met een vermogen van 300l/u en een verbruik van slechts 4,4W garandeert de Juwel EccoSkim een effectieve afzuiging van het oppervlak bij zoetwateraquaria.

De zuigkracht van de Juwel EccoSkim is zo hoog, dat biofilm en andere organische resten in een oogwenk van het wateroppervlak verwijderd zijn. Zonder biofilm en andere verontreiniging komt er meer licht op de bodem, zodat het zuurstofgehalte hoger wordt. Dit stimuleert de vitaliteit van uw planten en vissen.
 
De Juwel EccoSkim kan in alle Juwel aquaria gebruikt worden. Dankzij de filterophanging kunt u heel simpel de EccoSkim direct op het binnenfilter van Juwel aanbrengen. Verontreinigingen op het wateroppervlak worden effectief afgezogen en direct naar het Juwel binnenfilter vervoerd.
 
Dankzij de passende zuigerhouder is de Juwel EccoSkim echter ook geschikt voor gebruik in alle gangbare glazen aquaria.
 
De vlotter van de Juwel EccoSkim past zich direct op het waterpeil aan het heeft dus altijd de ideale positie voor een effectieve oppervlakafzuiging.
De afzuigsterkte van de Juwel EccoSkim is individueel te verstellen. Door aan de regelbuis te draaien kan de sterkte op de behoeftes van uw aquarium worden aangepast.
 
 
Produkteigenschappen
 
Afmetingen: 8 x 3,5 x 17,5 cm
Maximale pompcapaciteit: 300 liter per uur
Stroomverbruik: 4,4w
Kabellengte: 238 cm
 
Kijk hier voor een gebruikers handleiding.
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen