Kweek bakjes aquarium

Een kweekbakje voor het aquarium (ook breeding box genoemd) kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Met een kweekbak kunnen (zieke) dieren apart worden gezet, jonge dieren rustig opgroeien of kunnen zwangere dieren in de breeding box bevallen. 


Ziss BL-2 kweekbakje

€31,95

Het Ziss BL-2 kweekbakje worden veel gebruikt voor zwangere en/of kleine vissen en garnalengarnalen. De kweekbakjes zijn geheel baby proof door gebruik van zeer fijn gaas. Inclusief luchtslang + diffusor voor voldoende zuurstof toevoer.

Ziss BL-3 kweekbakje

€33,95

De Ziss BL kweekbakjes worden veel gebruikt voor zwangere en/of kleine garnalen. De bakjes zijn geheel baby proof door gebruik van zeer fijn gaas. Door middel van een garnalen veilig circulatie systeem is het bakje altijd voorzien van zuurstofrijk en...

Ziss GL-1 kweekbakje

€31,95

De Ziss GL-1 aquarium kweekbak is zeer goed te gebruiken bij guppen en andere kleine vissen. Door een dubbele bodem kunnen jonge en oude dieren van elkaar worden gescheiden. Geschikt voor zowel kweek als quarantaine doeleinden.

Floating breeding box

€7,95

Met deze drijvende breeding box zet u gemakkelijk dieren apart. Blijft gemakkelijk drijven op het wateroppervlak.

Ziss onderdelen - Luchtsteen Breeding Box

€1,95 €1,25

Voor de Ziss producten die wij verkopen hebben we verschillende onderdelen beschikbaar. Hierdoor blijven de producten in goede conditie en blijven de eitjes / dieren in goede gezondheid.

Hobby artemia kweekschaal

€18,95

Voor het kweken van Artemia op de simpelste manier. Voeg zoutwater toe aan de Artemia kweekschaal, gevolgd door de Artemia eieren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »