Schoonmaak & onderhoud aan het aquarium

Het aquarium schoon houden is belangrijk voor een goed balans in het aquarium. Tevens wordt door goed onderhoud de groei van algen en ziektes voorkomen. Goed onderhoud en schoonmaakwerk komt altijd ten goede van de waterkwaliteit in het aquarium. Tevens zorgt het goed schoonhouden van het aquarium dat plaagdieren zoals bijvoorbeeld mosseldiertjes worden verminderd of voorkomen. 


Dennerle Nano bodemreiniger

€19,75

De Dennerle Nano bodemreiniger is een zeer handige compacte aquarium stofzuiger voor het aquaria van 10 tot 40 liter. U kunt de bodem gemakkelijk schoon zuigen dankzij de geïntegreerde pomp.

Aquarium bodem stofzuiger

€6,95

Met deze bodem stofzuiger kunt u gemakkelijk de bodem van uw aquarium schoonmaken. Het vuil wordt opgevangen in een stoffen zakje die makkelijk kan worden omgespoeld.

Eheim Quick Vac Pro Aquariumstofzuiger

€59,95

Deze bodemstofzuiger werkt op batterijen (inclusief) en is geschikt voor zoet- en zoutwater aquaria van maximaal 60cm diepte.

Aqua Della Aquarium Gravel cleaner S

€12,95

Waterwissel en bodemreiniger gecombineerd met handige aanzuigpeer en afsluitclip met 2 verschillende aanzuigstukken. Diameter 6-8 mm voor zachte doorstroming, inclusief verlengstuk tot 50 cm.

Aquael bodemreiniger

€9,95

De traditionele bodemreiniger voor het aquarium. Met deze bodem reiniger wordt het schoonmaken van de bodem eenvoudig en leuk.

Aquarium bodem stofzuiger elektrisch

€29,95

Deze electrische bodem stofzuiger heeft een pompvermogen van 5,8 liter per minuut en zal met een druk op de knop uw aquariumbodem schoonmaken. Deze stofzuiger is uitschuifbaar tot maximaal 52 centimeter.

Power gravel cleaner small

€49,95

De Aquarium Systems Power Gravel Cleaner is een efficiënte bodemreiniger. Werkt op netstroom en circuleert het water via een filterpatroon in een filterbox met geïntegreerde pomp. Bespaart veel tijd vergeleken met de traditionele overhevelingsmethode.

Power gravel cleaner medium

€62,95

De Aquarium Systems Power Gravel Cleaner is een efficiënte bodemreiniger. Werkt op netstroom en circuleert het water via een filterpatroon in een filterbox met geïntegreerde pomp. Bespaart veel tijd vergeleken met de traditionele overhevelingsmethode.

Power gravel cleaner vervangende stofzuigzakjes

€1,95

Vervangend stofzuigzakje voor Powergravel S en M.

Aquanova gravel cleaner

€9,50

Met de Aquanova gravel cleaner kunt u gemakkelijk uw aquarium bodem reinigen en vuil afzuigen. De bodemreiniger is voorzien van een lange, driehoekige aanzuigmond van 25cm lang waardoor zwaardere delen zoals grind voldoende kans hebben om te bezinken.

Dennerle nano alginator 2500

€18,95

De Dennerle nano alginator 2500 is de ideale algenmagneet voor het schoon- en algvrij maken van aquarium ruiten. Door het speciale ontwerp is deze tool zeer geschikt om ronde hoeken schoon te maken zoals die van de Dennerle nano cubes.

Aqua Nova Algenmagneet

€7,50

Deze algenmagneet verwijdert algen op een eenvoudige, maar effectieve manier het aquarium glas. Deze aquarium magneet is drijvend, zodat deze makkelijk te pakken is wanneer de magneet loslaat van het glas. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten.

Collar Acleaner zwart

€26,95

De Collar Acleaner is een sterke algenmagneet die zonder moeite algen en ander vuil op de ruiten schoonmaakt. Door de veilige pads aan beide kanten gebeurt dit geheel zonder krassen en beschadigingen. Geschikt voor glasdikten tm 10 millimeter.

Collar Acleaner wit

€26,95

De Collar Acleaner is een sterke algenmagneet die zonder moeite algen en ander vuil op de ruiten schoonmaakt. Door de veilige pads aan beide kanten gebeurt dit geheel zonder krassen en beschadigingen. Geschikt voor glasdikten tm 10 millimeter.

Mag-float algenmagneet

€9,75

Mag-float drijvende Algenmagneet voor rond glas (vissenkom). De drijvende algenmagneten hebben als voordeel dat als de magneet loslaat hij niet naar de bodem zinkt.

Dennerle Cleanator

€5,95

De tweezijdige Cleanator van Dennerle verwijdert moeiteloos en effectief zelfs de hardnekkigste algen en kalkranden. Dit garandeert een glasheldere blik in het aquarium waardoor u optimaal en ongestoord kunt genieten.

Aqua Della algenkrabber - mes

€9,95

De Algae Scraper Blade van Aqua Della is een 40 centimeter lange schraper met een scherp en vervangbaar mesje. Het is voorzien van een anti-slip handgreep waardoor hij stevig in de hand ligt.

Aqua Della algenkrabber - vervangende mesjes

€4,95

Set van 3 vervangende mesjes voor de Aqua Della Algenkrabber - mes.

Aqua Della algenkrabber - spons

€9,95

De Algae Scraper Sponge van Aqua della is een 40 centimeter lange schraper met een ruwe en vervangbare spons. Het is voorzien van een anti-slip handgreep waardoor hij stevig in de hand ligt.

Aqua Della algenkrabber - vervangende spons

€5,95

De Algae Scraper vervangingsponsjes van Aqua Della zitten per 2 in een doosje inclusief oranje bevestigingsclip. Ze hebben een ruwe textuur waardoor het gemakkelijk alg van je aquariumwand verwijdert.

Mag-float drijvende algenmagneet

€5,95

Mag-float drijvende algenmagneet in 7 verschillende maten. Dus voor ieder aquarium is wel een geschikte algenmagneet te vinden.

Slang / buis schoonmaker

€9,95

Met deze schoonmaker kunt u gemakkelijk slangen en buizen schoonmaken. Met deze schoonmaker wordt het schoonmaken van bijvoorbeeld een sponsfilter erg gemakkelijk. 150 Centimeter lang.