Aquarium koelers

Het aquarium koelen in de zomer kan erg lastig zijn. Door een ventilator te plaatsen boven het aquarium die constant nieuwe lucht over het wateroppervlak blaast wordt de verdamping van water gestimuleerd. Bij de verdamping van water wordt er ook warmte uit het water onttrokken. Hierdoor helpt een ventilator het aquarium effectief koelen met een temperatuurverschil van 2-3 °C (afhankelijk van formaat koeler en aquarium).


Aquael nano cool

€28,95

De nano cool van aquael is de ideale compacte koeler voor nano aquaria. Verlaagt de temperatuur met ongeveer 2 graden.

Collar afan

€29,95

De Collar afan aquarium koeler is ontworpen om aquaria tot 100 liter effectief te koelen. Koelt aquariumwater tot wel 4 graden Celsius. Compact design van 105mm x 70mm x 25mm.

Collar afan pro

€42,95

De Collar afan koeler is ontworpen om aquaria tot 100 liter effectief te koelen. Koelt aquariumwater tot wel 4 graden Celsius. Compact design van 105mm x 70mm x 25mm. Voorzien van thermostaat voor automatische aan en uitschakeling.

GroTech Cool Breeze 2

€44,95

De Cool Breeze 2 van GroTech is de ideale koeler voor kleine tot middelgrote aquaria. De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 4

€57,95

De Cool Breeze 4 Aquarium koeler van GroTech is de ideale koeler voor middelgrote tot grote aquaria. De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 6

€69,95

De Cool Breeze 6 van GroTech is de ideale koeler voor grote aquaria. De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

GroTech Cool Breeze 8

€79,95

De Cool Breeze 8 van GroTech is de ideale koeler voor grote aquaria. De draaisnelheid kan door middel van de meegeleverde adapter zelf worden bepaald!

Hobby Aqua Cooler V2

€39,95

De aqua cooler v2 van hobby is een krachtig koelsysteem voor aquaria tot 120 liter. Effectieve koeling tot wel 4 °C.

Hobby Aqua Cooler V4

€49,95

De aqua cooler v4 van hobby is een krachtig koelsysteem voor aquaria tot 300 liter. Effectieve koeling tot wel 4 °C.

Hobby BioTherm eco

€54,95

De BioTherm wordt ingesteld op een bepaalde temperatuur (stel 22 graden). Wanneer de temperatuur boven de 22 graden komt gaan de ventilatoren automatisch draaien om het aquarium te koelen. Te gebruiken voor elk apparaat.