Bucephalandra aquariumplanten

De Bucephalandra aquariumplanten worden steeds populairder. Bucephalandra is een langzaam groeiende aquariumplant die in veel verschillende soorten en kleuren te verkrijgen is. Een erg tolerante aquariumplant die het goed doet bij een brede range aan waterwaarden. Deze algemene waterwaarden gelden voor al onze Bucephalandra aquariumplanten:
 

Hoogte   5-10 centimeter
Temperatuur 20 - 30° C
Licht Weinig - normaal
pH 5,5 - 7,5

De Bucephalandra is een goede aquariumplant om te binden op hout of steen. U kunt de Bucephalandra goed vastmaken met een beetje lijm of een stukje (naai)garen. De Bucephalandra die u van ons krijgt heeft circa de grootte die de 2e/3e productfoto heeft. Deze foto is ter indicatie.

Tip: voeg Vimi solo K, FE en stimulator toe voor optimale groei van uw Bucephalandra aquariumplanten.

Ons aanbod van Bucephalandra planten is constant in verandering. Wat er te koop is hangt af van de beschikbaarheid. Blijf deze pagina dus in de gaten houden voor veel mooie Bucephalandra planten! Wij doen ons best om de wat moeilijkere te verkrijgen Bucephalandra aan te bieden in de webshop.


Bucephalandra 'Wavy Green' op lavasteen

€14,95

De Bucephalandra 'Wavy Green' is een van de bekendste Bucephalandra soorten. De naam 'Wavy Green' heeft te maken met het frisgroene, golvende blad van deze plant. Een mooie, makkelijke Bucephalandra soort die +- 10 centimeter hoog wordt.

Bucephalandra sp. 'Wavy Green' in pot

€6,95

Bucephalandra sp. 'Wavy Green' is een mooie, frisgroene Bucephalandra soort. De naam heeft deze plant te danken aan de golvende rand van het blad. De bladeren zijn aardig breed en kunnen tot 8cm lang worden.

Bucephalandra sp. 'Red' in pot

€6,95

Bucephalandra sp. 'Red' is een mooie Bucephalandra soort die wat donkerder blad heeft en groeit met rode stelen. Deze Bucephalandra heeft ovaalvorminge bladeren waarvan vooral de jonge bladeren rood kunnen kleuren.

Bucephalandra Green velvet

€5,95

Bucephalandra Green velvet is een compacte en stugge Bucephalandra soort met een unieke uitstraling. De Green velvet heeft lange, smalle bladeren met een kartelrand. De bladeren zijn frisgroen van kleur.

Bucephalandra spec. "Wavy Leaf" Plant-It! In Vitro

€9,75

De Bucephalandra "Wavy Leaf" behoort tot de aronskelkplanten. De soort ´Wavy Leaf´ onderscheidt zich door zijn goede groeikracht en decoratieve schoonheid. Een ideale plant voor Nano Cubes. Wordt tot 8 cm hoog.

Bucephalandra spec. "Serimbu Brown" Plant-It! In Vitro

€9,75

De Bucephalandra "Serimbu Brown" wordt gekenmerkt door haar schoonheid, kleine formaat en extreem trage groei, waardoor deze vooral wordt aanbevolen voor kleine aquaria en aquascapes.