Bucephalandra aquariumplanten

De Bucephalandra aquariumplanten worden steeds populairder. Bucephalandra is een langzaam groeiende aquariumplant die in veel verschillende soorten en kleuren te verkrijgen is. Een erg tolerante aquariumplant die het goed doet bij een brede range aan waterwaarden. Deze algemene waterwaarden gelden voor al onze Bucephalandra aquariumplanten:
 

Hoogte   5-10 centimeter
Temperatuur 20 - 30° C
Licht Weinig - normaal
pH 5,5 - 7,5

De Bucephalandra is een goede aquariumplant om te binden op hout of steen. U kunt de Bucephalandra goed vastmaken met een beetje lijm of een stukje (naai)garen. De Bucephalandra bestaat bij ons altijd uit een wortelstok met minimaal 8 bladeren.

Ons aanbod van Bucephalandra planten is constant in verandering. Wat er te koop is hangt af van de beschikbaarheid. Blijf deze pagina dus in de gaten houden voor veel mooie Bucephalandra planten! Wij doen ons best om de wat moeilijkere te verkrijgen Bucephalandra aan te bieden in de webshop.


Bucephalandra lamandau mini red

€4,95

Bucephalandra lamandau mini red is een makkelijke Bucephalandra soort die rood/bruine bladeren vormt. Deze bladeren hebben een kartelrandje aan de zijkant. Kan goed tegen vrijwel alle waterwaarden.

Bucephalandra brownie metallica

€5,95

Bucephalandra brownie metallica is een kleine Bucephalandra met groen blad. Dit blad heeft een bruin/rode metalic gloed. Makkelijke Bucephalandra soort die goed gebonden kan worden op hout of steen.

Bucephalandra melanjali

€5,95

Bucephalandra melanjali vormt wat grotere, ronde groene bladeren. Mooie Bucephalandra soort die fris groen kleurt onder vrijwel alle omstandigheden. Ideale aquariumplant voor op de voorgrond.

Bucephalandra rainbow purple

€6,95

Bucephalandra rainbow purple is een Bucephalandra soort met vrij grote bladeren. De rainbow purple is een soort die prachtige paarse bladeren heeft onder de juiste omstandigheden. Makkelijk op te binden.

Bucephalandra 'Wavy Green' op lavasteen

€14,95

De Bucephalandra 'Wavy Green' is een van de bekendste Bucephalandra soorten. De naam 'Wavy Green' heeft te maken met het frisgroene, golvende blad van deze plant. Een mooie, makkelijke Bucephalandra soort die +- 10 centimeter hoog wordt.