Bucephalandra 'Wavy Green' op lavasteen

De Bucephalandra 'Wavy Green' is een van de bekendste Bucephalandra soorten. De naam 'Wavy Green' heeft te maken met het frisgroene, golvende blad van deze plant. Een mooie, makkelijke Bucephalandra soort die +- 10 centimeter hoog wordt.

Bucephalandra 'Wavy Green' op lavasteen

 
De Bucephalandra 'Wavy Green' is een van de bekendste Bucephalandra soorten. De naam 'Wavy Green' heeft te maken met het frisgroene, golvende blad van deze plant. De wavy green is een mooie aquariumplant die past in elk aquarium.

Bechphalandra aquariumplanten worden steeds vaker gebruikt in het aquarium, en niet zonder reden. De Wavy Green stelt vrijwel geen eisen aan de waterwaarden, vergt weinig onderhoud en doet het ook goed zonder toevoeging van CO2. 

De Bucephalandra is een aquariumplant die net als de anubias en javavaren groeit uit een wortelstok. Deze wortelstok kan niet in de grond worden geplaatst omdat deze dan gaat rotten. De plant laat zich goed binden op hout of steen. Deze Bucephalandra 'Wavy Green' is al gebonden op lavasteen. Gezien de prijssetting kunt u een mooie volle plant verwachten!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen