Nano stenen aquarium

Wij hebben een breed assortiment aan stenen voor in het aquarium. Deze stenen kunnen worden gebruikt om mooie onderwaterlandschappen te creëren en 3D effecten toe te voegen aan het aquarium. De stenen worden vaak toegepast in aquascapes en design aquaria maar passen eigenlijk goed in elk aquarium!

De nano stenen komen in een 3 liter zakje en bevatten meerdere stenen. Elke productfoto geeft een indicatie voor de hoeveelheid stenen in het zakje. Deze stenen zijn goed toe te passen in nano aquaria of te combineren met de grotere stenen.

Let op: lees de gehele productbeschrijving voor de eigenschappen van elke steensoort.


Nano Fossil Grey Rocks

€12,90

De Nano Fossil Grey Rocks is een grijs/wit gelijnd gesteente met een ''oude'' look. Deze kleurencombinatie is zeer uniek maar geeft toch een rustige uitstraling waardoor deze steensoort bijna met alle hardscape en aquariumplanten te combineren is.

Bumblebee Boulder S

€12,90

De Bumblebee Boulder S is een mix van natuurlijke, afgeronde rivierstenen. De stenen hebben natuurlijke aardkleuren en passen goed op een zand/rivier bodem. Goed te combineren met andere hardscape en aquariumplanten.

McDonald Lake Boulder Mix

€12,90

De McDonald Lake Boulder Mix bevat net als de Bumblebee Boulders afgeronde rivierstenen. De kleursamenstelling is echter voor deze stenen gebaseerd op lake McDonald welke een kleurrijke variatie bodemstenen heeft.