Nano stenen aquarium

Wij hebben een breed assortiment aan stenen voor in het aquarium. Deze stenen kunnen worden gebruikt om mooie onderwaterlandschappen te creëren en 3D effecten toe te voegen aan het aquarium. De stenen worden vaak toegepast in aquascapes en design aquaria maar passen eigenlijk goed in elk aquarium!

De nano stenen komen in een 3 liter zakje en bevatten meerdere stenen. Elke productfoto geeft een indicatie voor de hoeveelheid stenen in het zakje. Deze stenen zijn goed toe te passen in nano aquaria of te combineren met de grotere stenen.

Let op: lees de gehele productbeschrijving voor de eigenschappen van elke steensoort.


Dragon stone brokjes 1 kilo

€5,95

De dragon stone brokjes 1 kilo hebben een lengte van 1 tot 9 centimeter. Wij zullen zorgen voor een mix van verschillende lengtes voor een natuurlijk en spelend effect. Goed te combineren met de grotere stenen voor een mooi 3D effect.

Dragon Stone nano rocks

€12,90

Dragon stone wordt vaak gebruikt in aquaria voor de mooie uitstraling. Dragon stone doet niets met de waterwaarden en kan dus ook in aquaria met een lage pH worden gebruikt. Goed te combineren met de grote stenen om een mooier 3D effect te creëren.

Strideways dragon stone nano rocks 3 kilo

€15,95

Strideways dragon stone nano rocks 3 kilo met een formaat van 5-15 centimeter. De nano rocks zijn een mix van verschillende formaten voor een natuurlijk en spelend effect. Goed te combineren met de grotere stenen voor een mooi 3D effect.

Black Venom nano rocks

€12,90

De Black Venom nano rocks zijn natuurlijke, afgeronde stenen met donker antraciet tot zwarte kleur. De stenen hebben een glad oppervlak en zijn zeer goed te combineren met andere hardscape, substraten en aquarium planten.

Nano Fossil Grey Nano Rocks

€12,90

De Nano Fossil Grey Rocks is een grijs/wit gelijnd gesteente met een ''oude'' look. Deze kleurencombinatie is zeer uniek maar geeft toch een rustige uitstraling waardoor deze steensoort bijna met alle hardscape en aquariumplanten te combineren is.

Elderly nano rocks

€12,90

Elderly nano rock is de kleine variant van de Millenium stone. Millenium stone is een natuurlijk gesteente met uitgesleten randen. De steen is grijs van kleur wat samen met de ingesleten randen zorgt voor een zeer authentiek ''oud'' uiterlijk.

Bumblebee Boulder S

€12,90

De Bumblebee Boulder S is een mix van natuurlijke, afgeronde rivierstenen. De stenen hebben natuurlijke aardkleuren en passen goed op een zand/rivier bodem. Goed te combineren met andere hardscape en aquariumplanten.

McDonald Lake Boulder Mix

€12,90

De McDonald Lake Boulder Mix bevat net als de Bumblebee Boulders afgeronde rivierstenen. De kleursamenstelling is echter voor deze stenen gebaseerd op lake McDonald welke een kleurrijke variatie bodemstenen heeft.

Green Jade nano rocks

€12,90

De Green Jade nano rocks zijn donkere stenen met een groen/donkere kleur. De stenen steken mooi af tegen aquariumplanten en geven het aquarium een natuurlijke uitstraling. De Green Jade nano rocks zijn 100% vrij van kalk.

Silver Shadow nano rocks

€12,90

De Silver Shadow nano rocks zijn stukjes natuurlijke leisteen welke onder water een donker antraciete kleur hebben. Silver Shadow nano rocks doen niets met de waterwaarden en kan dus ook in aquaria met een lage pH worden gebruikt.

Ryouh nano rocks

€12,90

De Ryouh nano rocks zijn de nano variant van de grotere, losse Ryouh stones in ons assrotiment. Ryuoh nano rocks zijn mooie, natuurlijke stenen welke grijs van kleur zijn. De stenen vertonen witte verkleuringen en witte lijnen die door de steen heen lopen

Darwin black lava nano rocks

€12,90

Darwin black lava nano rocks zijn nano rocks van zwarte lavasteen. De kleur van de stenen is antraciet tot zwart en hebben een zeer ruig oppervlak. Darwin black lava nano rocks doen niets met de waterwaarden. Zeer geschikt om planten & mossen op te binden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »