Bumblebee Boulder S

De Bumblebee Boulder S is een mix van natuurlijke, afgeronde rivierstenen. De stenen hebben natuurlijke aardkleuren en passen goed op een zand/rivier bodem. Goed te combineren met andere hardscape en aquariumplanten.

Artikelnummer: AM
Aantal: 15

Bumblebee Boulder S

 

De Bumblebee Boulder S is een mix van natuurlijke, afgeronde rivierstenen. De stenen hebben natuurlijke aardkleuren en passen goed op een zand/rivier bodem. Goed te combineren met andere hardscape en aquariumplanten. De stenen zijn door natuurlijke omstandigheden afgerond en hebben daarom een glad tot lichtruw oppervlak.

Zeer geschikt voor in het aquarium. De Bumblebee Boulder S bevat sporen van kalk en kunnen de kH en pH lichtelijk verhogen. Niet geschikt voor gebruik in aquaria met een pH verlagende bodem. Deze stenen kunnen tevens goed worden toegepast in aquascapes en showbakken.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.5 tot 2.3 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: Bumblebee Boulder S is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Bumblebee Boulder S zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen