Ryouh nano rocks

De Ryouh nano rocks zijn de nano variant van de grotere, losse Ryouh stones in ons assrotiment. Ryuoh nano rocks zijn mooie, natuurlijke stenen welke grijs van kleur zijn. De stenen vertonen witte verkleuringen en witte lijnen die door de steen heen lopen

Lees meer...
Artikelnummer: AM

Ryouh nano rocks

 

De Ryouh nano rocks zijn de nano variant van de grotere, losse Ryouh stones in ons assortiment. Ryuoh nano rocks zijn mooie, natuurlijke stenen welke grijs van kleur zijn. De stenen vertonen witte verkleuringen en witte lijnen die door de steen heen lopen. Hierdoor is elke steen uniek waardoor het aquarium een natuurlijke uitstraling krijgt.

Ryouh nano rocks zijn tevens zeer goed toe te passen in aquascapes en showaquaria. De aquarium steen kan naast verkleuringen ook verschillende vormen vertonen zoals ingesneden randen en putten. De stenen hebben een redelijk ruw oppervlak wat de stenen zeer geschikt maakt voor het opbinden van aquariumplanten en mossen.

Let op: de stenen bevatten kalk en kunnen de kH en pH lichtelijk verhogen. Niet geschikt voor gebruik in aquaria met een pH verlagende bodem.

De stenen worden geleverd in een 3 liter zakje. Elk zakje bevat meerdere stukjes steen (zie foto voor geschatte hoeveelheid) tussen de 1 en 10 centimeter. Het vulgewicht is circa 1.5 tot 1.8 kilo. Zeer geschikt voor toepassing in nano aquaria of in combinatie met wat grotere stenen. Door verschillende afmetingen met elkaar te combineren ontstaat een speels 3D effect. Even goed afspoelen onder de kraan alvorens in het aquarium plaatsen.

Let op: ryuoh nano rocks is een natuurproduct. De vorm en kleuring kan daarom afwijken van de productfoto! Ryuoh nano rocks zelf uitzoeken kan op locatie in Drachten na het maken van een afspraak.
M Duinkerken 30-08-2023 15:17

Prima product


5 sterren op basis van 1 beoordelingen